- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Billentyűzet gondom van
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért szerintem a body nem tartozik az olcsó sportok közé. Tudom, nem 2 napja csinálom, bár az utóbbi időben már nem veszem olyan komolyan, ez sajnos meg is látszik, de amikor komolyan vettem, rengeteg pénzbe volt. Táplálékkiegészítők azért nem ártanak, az nem 2 ft. Kajából nem ehetsz meg bármit, csak minőségi cuccokat, pláne ha valaki hízékony alkat. Minél magasabb szintre jutsz, annál több kaja kell a fenntartásához. Napi 1 kiló csirkemellet úgy megettem mint a huzat (300kilóval lábtolóztam) Akkor rengeteg halat is ettem, szóval ha átlagon felüli fizikumot akarsz, akkor azért átlagon felül is kell enni. Az edzés csak egy része, ha nincs elegendő pihenés és elegendő minőségi tápanyag, akkor vagy vékony maradsz, vagy kb egy telefosott búvárruha alkatra fogja futni. És bár jó érzés volt minőségi 45-ös karral létezni, rá kellet jönnöm, hogy nem a legjobb sport a body. Kiegészítőnek jó, de az ízületeket hazavágja, ha nagyon túlzásba viszed. Csak ha az ember rákap az ízére, akkor olyan mint a drog. Egyre nagyobb és erősebb akarsz lenni.
Az otthoni edzéssel meg az a baj, hogy nem tudsz megedzeni minden izmot úgy ahogy azt kéne. Eleve kell egy edzőtárs, hogy ki tudd hozni magadból a maximumot, és guggoló állvány is. Persze lehet otthonra is jó edzőtermet csinálni, de általában max egy fekpad, pár kézi súlyzó jelenti a repertoárt, az meg édeskevés, egy arányos fizikumhoz, persze azért a semminél sokkal jobb. De inkább egy normális edzőterem. -
Csoffadalom
tag
Keresek én basszus de nem találok! Vagy nulla hobbija van, vagy nem szereti valamelyiket 3-ból.
Egyszer régebben az egyik csaj tűsarkúban jött túrázni a Rám szakadékhoz. Mikor felhomályosítottuk hogy miről is szól ez, akkor fogta magát és levette a tűsarkút. Utána meg mezitláb mászkált, térdig a sárban. Jó fej volt, csak sajnos volt palija.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hobby elektronika
- Horizon Forbidden West
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged