Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Runner_fxr

Ármester

válasz kNG #233 üzenetére

Azért szerintem a body nem tartozik az olcsó sportok közé. Tudom, nem 2 napja csinálom, bár az utóbbi időben már nem veszem olyan komolyan, ez sajnos meg is látszik, de amikor komolyan vettem, rengeteg pénzbe volt. Táplálékkiegészítők azért nem ártanak, az nem 2 ft. Kajából nem ehetsz meg bármit, csak minőségi cuccokat, pláne ha valaki hízékony alkat. Minél magasabb szintre jutsz, annál több kaja kell a fenntartásához. Napi 1 kiló csirkemellet úgy megettem mint a huzat (300kilóval lábtolóztam) Akkor rengeteg halat is ettem, szóval ha átlagon felüli fizikumot akarsz, akkor azért átlagon felül is kell enni. Az edzés csak egy része, ha nincs elegendő pihenés és elegendő minőségi tápanyag, akkor vagy vékony maradsz, vagy kb egy telefosott búvárruha alkatra fogja futni. És bár jó érzés volt minőségi 45-ös karral létezni, rá kellet jönnöm, hogy nem a legjobb sport a body. Kiegészítőnek jó, de az ízületeket hazavágja, ha nagyon túlzásba viszed. Csak ha az ember rákap az ízére, akkor olyan mint a drog. Egyre nagyobb és erősebb akarsz lenni.
    Az otthoni edzéssel meg az a baj, hogy nem tudsz megedzeni minden izmot úgy ahogy azt kéne. Eleve kell egy edzőtárs, hogy ki tudd hozni magadból a maximumot, és guggoló állvány is. Persze lehet otthonra is jó edzőtermet csinálni, de általában max egy fekpad, pár kézi súlyzó jelenti a repertoárt, az meg édeskevés, egy arányos fizikumhoz, persze azért a semminél sokkal jobb. De inkább egy normális edzőterem.

• Csoffadalom

tag

válasz kNG #233 üzenetére

Keresek én basszus de nem találok! Vagy nulla hobbija van, vagy nem szereti valamelyiket 3-ból.

Egyszer régebben az egyik csaj tűsarkúban jött túrázni a Rám szakadékhoz. Mikor felhomályosítottuk hogy miről is szól ez, akkor fogta magát és levette a tűsarkút. Utána meg mezitláb mászkált, térdig a sárban. Jó fej volt, csak sajnos volt palija.

Új hozzászólás Aktív témák