- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- HTPC (házimozi PC) topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Megnéztem őket, szerintem ne erőltesd ezt a teszt dolgot, borzalmas mind a kettő. Szinte az összes hibát elkövetted amit csak lehet, az egyetlen közös körülmény a kettő között talán csak az hogy a téma azonos. Bár ne lenne..
Megint egy szobor ami konkrétan 0 olyan jellegű finom részletet tartalmaz amiről én itt beszélek. Ebből is látszik mennyire nem érzékeled miről van itt szó.Amúgy ha írt neked korábban privátban egy szintén X10 tulaj aki szerint ez a kis Fuji valójában csak 6Mp-es gép, akkor ezzel kapcsolatban nem merül fel benned, hogy ez gyanúsan egybevág azzal amit én írtam, miszerint részlethiányosak a képek?
Nem lehet hogy csak te nem látod azt a mit mindenki más?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Fuji folytatja sikeres retró fényképezőgép sorozatát, amit anno az X100-zal kezdett.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest