- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
core2trio
tag
Így van, ne becsüljük alá a gyártók új sorozat kiadásához indokot generáló képességét
-
Ombre85
tag
Egyetértek, nekem is hiányzik belőle a passzív üzem. A jelenlegi tápom ventilátora szerintem még az életben nem kapcsolt be, pedig szoktam vele játszani is. Szőnyegen tartom a gépet, ami miatt inkább kicsit gyakrabban szoktam kipucolni a biztonság kedvéért, de még egy szösz nem volt a táp porszűrőjén soha. Jó kis feature és engem megnyugtat. Nem szeretem a mozgó alkatrészeket, még ha némelyik hosszú távon iszonyat megbízható is.
-
Újabb ok, hogy miért marad a Seasonic Platinum 660W. Nem, nem a plussz 10W miatt... Az igazán jó tápok képesek 30%os terheltség mellett passzívan üzemelni, minőségi alkatrészek mellett. Olyan sokba került volna a fanless mode bevezetése az FSP-nek?
-
.mf
veterán
Szóval a legkisebb 550 W-os is 119 EUR + 27% ÁFA + 10% kisker árrés még a jelenlegi erős forint-árfolyam mellett is 50k...
Ezeknek nagyon elgurult a gyógyszerük. 30k-ért már 80+ Gold-os Seasonic 550W-osat kapni.
-
Jó drágák lesznek, mondjuk legalább unalmasan megbízhatóak! Van egy olyan érzésem, a mostani FSP-m is még hosszú évekig kiszolgál.
Kár, hogy egyik sem félpasszív!
-
gege547
tag
FSP Hydro PTM 550w (HPT550M): 105 dollár
FSP Hydro PTM 650W (HPT650M): 115 dollár
FSP Hydro PTM 750W (HPT750M): 125 dollárNem a gyártói hanem Amazonos árak de viszonyítási alapnak jók. Nálunk amúgy is többe fog kerülni. Az OTP védelem miatt meg még hitelre sem lehet venni
De legalább a behajtók sem tudják elvinni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest