- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Tény, hogy hajaz a Chrome-ra. Csak SZERINTEM az FF elegánsabb sokkal, mint a konkurencia..."
Felület tekintetében a "hajaz" picit enyhe kifejezés, mert a menüsornál lévő többcsíkos ikont konkrétan fullra lemásolták, ez szerintem nagyon béna, a fülek lekerekítését pedig szintén, igaz, Chrome-ban szögletesebb.Google Chrome 31.0.1650.57 m :
Firefox Nightly 28.0a1 (2013-11-20) :
Szerencse, hogy a motorháztető alatt a felület testreszabása és egyebek tekintetében nem olyan rettentően ostoba, mint a Chrome.
Sőt!
Nekem a gondom eddig a Firefox GUI-jának relatív lassúságával, olykor kisebb/nagyobb beakadásaival, lapbetöltések Chrome-hoz és Operához képesti kisebb lemaradásaival volt bajom, épp emiatt évekig borzongtam a használatától, de néhány bővítményre egyszerűen más böngészőkben nem lehetett megfelelő alternatívát találni (nálam ilyen például a Video Downloadhelper és a DownThemAll), így ezek miatt, meg webfejlesztési célokból (FF-ra optimalizálás, próbálgatás) előkaptam, egyébként most már egyre tetszetősebb a böngésző - ha a lassúságot megoldják, és a manapság jellemző minimalizmus=butítás nem megy az agyára a fejlesztőknek, akkor elgondolkodtató alternatíva lesz (főleg, hogy a mostani, Blink-alapú Opera a régi, Prestós Operához képest egyelőre rettentő buta, és túl nagy csalódás, mivel a fejlesztés is csigatempóban halad).
Most épp a fent említett Nightly-verzióban írom ezt a hsz.-t, próbálgattam, egyelőre nem tűnik rossznak, bár továbbra is tapasztalok lassulgatásokat... például most nyitottam egy új ablakot Ctrl+N-nel, és ismeretlen okból egész hosszan töltött, pedig a kezdőlap a google.hu. Aztán megnyitottam egy elég hosszú Google Docs-dokumentumot, és a betöltés közben egyáltalán nem lehet scrollozni, ez nem volt bejövős.
Ettől függetlenül persze 10 perces ide-oda kattintgatásból, próbálgatásból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, viszont nem rossz.Ami nagyon tetszik, hogy ide-oda rendezgethetem a menüpontokat, el is távolíthatok közülük, ahogy nekem tetszik. Nagyon kreatív és kifejezetten felhasználóbarát megoldás.
Szóval az érdemi kritikához érdemes kipróbálni is, nemcsak "hááádeeeztisztakróóóóm"-ozni, mert NEM Chrome, ha Chrome lenne, akkor egyáltalán nem lenne testreszabható (a Chrome-nak finoman szólva cseppet sem érdeme a testreszabhatóság, és az évek alatt történt változások azt igazolják, hogy nem is nagyon akarnak változtatni ezen... gáz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Router gondok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Google Pixel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest