Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkora marketing datumot
. Eleg varos a dolog ettol fuggetlenul. Kivancsi leszek ID kollaboraciobol lesz e benne valami. Ala dobjak a fel Tech5-t aztan lehet majd keresgelni az allakat stabil 60fps mellett.
-
Asador
tag
Mióta a 4. rész kijött nem változtattam csengőhangot a telefonomon, a játék egyik betétdala van.
Nem véletlen, ennyire hangulatos jól összerakott játék nem sok van. örök kedvencem a sorozat előző 2 része és biztosan ez is az lesz. Manapság alig játszom de ez nagyon várós!
-
Frigo
őstag
-
ddekany
veterán
Szerintem a régiókra felosztás jó kompromisszum. Igen, kisebb a felfedezhető terület adott szinten, viszont pont ha valakinek fontos a felfedezés, akkor motiválja a fejlődésre, hogy erősebben más helyeket is felfedezhet, amiket eddig nem tudott, mert kevés volt hozzá. Morrowind kb így működött, és szerintem jó volt, kivéve hogy könnyen túl lehetett benne tápolódni, mert hagyta a karaktert csillagos égig fejlődni anélkül, hogy méltó ellenfelekkel küzdött volna.
Amúgy másik dolog, amitől egyvérzést kaptam Morrowind-ben, az a ezer évig tartó vándorlás a mezőkön át, főleg mikor már nem voltak számodra érdekesek az ellenfelek ott. Ez ellen igazán betehetnének egy idő-gyorsító gombot... ha ellenfél van a közelembe, akkor magától leállítaná, de eddig gyorsított felvételben lehetne közlekedni. Sőt, ha a régió már bőven túl gyenge hozzád, akkor kerüljenek el az ellenfelek, ÉS abban a régióban lehessen egyszerű térképre bökéssel közlekedni. Szerintem ez jobb, mint hogy megerősítik veled az ellenfeleket, csak hogy legyen értelme csatázni... Eleve, ki akar ennyit hadakozni azokon a helyeken, ahol már 1000x járt.
-
VictorHUN
aktív tag
A grafikájára kíváncsi leszek. Ezzel a játékkal mindig generációt szoktak váltani
-
GypsFulvus2
őstag
Vváhhááá! Ezt is megéltük bakker! Pedig már azt hittem, hogy majd egy jó erős nekromantára lesz szükségem, ha valaha is játszani akarok az ötök résszel...
ddekany: azt hiszem skill leveling a neve. És valóban jó lenne ha elhagynák. Nincs ilyen éles választás, hogy vagy lineáris, vagy leveling, létezik középút. A Gothic I.- II.-ben pl. teljesen jól működött, hogy nyitott volt a világ, de bizonyos területeket el kellett kerülnöd, amíg kellően meg nem erősödtél.
Úgy látom, hogy egy fontos változás biztosan lesz: többé nem névtelen hőst fogunk irányítani, hanem ezt a Dragonbone (ha jól értettem) nevű fickót. És a "Resist Fire" varázslatra biztosan nagy szükségünk lesz...
Nagyon remélem, hogy nem kazuárosítják tovább, és inkább a Daggerfall-Morrowind vonalat követi majd. Álmodik a nyomor... De legalább nem MMO, már ez is nagy öröm. -
Frigo
őstag
A hivatalos fórum szerint a játék teljesen új motort kap ami állítólag nagyon durva grafikát tol .
Végre kukázták a Gamebryo-t ! -
Ilsyde
őstag
Sajnos vagy veled egyutt fejlodik az ellen es arra mesz amerre akarsz, vagy linearis lesz a jatek.
"mehetsz barmerre, eszaknak, delnek, nyugatnak vagy keletnek de ha eszaknak, delnek vagy nyugatnak mesz akkor szetszednek a nalad joval erosebb ellenfelek tehat csak keletnek mehetsz lolz"
Azert jo lenne ha nagyobb darabokra szabdalnak fel a terkepet es kitapasztalhatnad hogy melyik teruleten hanyas szinten lehet tulelni. Ez is linearissa teszi a jatekmenetet de annyira nem lenne feltuno. Csak ne legyen olyan mint a fosfallout3 ahol kettes szinten mar minigunnal irtottam a super mutantokat... -
ddekany
veterán
Ja... meg nelegyenbenneautoskálázódás nelegyenbenneautoskálázódás nelegyenbenneautoskálázódás. Vagy hogy hívják, amikor az ellenfelek veled együtt erősödnek. Pedig biztos ez lesz megint. Valamiért ennek a sorozatnak a kedvelői elsősorban össze-vissza járkálni/felfedezni szeretnek, ami rendben is van, de ez már annyira prioritás, hogy ha valahol orbavágnák őket kirándulás közben ("Öcsi, ide még kicsi vagy..." [kfrcs]), akkor az rontaná az élményt. Oh well, kazuár age...
-
AnginaP
aktív tag
Nagyon váróóós!
Oblit is imádom!
-
HarapósKutya
tag
Naggyon király! Már azthittem sosem jelentik be!
-
-
Sanyix
őstag
válasz
Brutális eb #26 üzenetére
akkor nézzél szét a konfigod körül mert azzal van a gond, ugyanis máshol betonstabil, mindegyik változata
-
Jó bejelntések születtek a Vga-n.
-
HS 2142
őstag
A legjobban várt RPG-k listáját nálam toronymagasan vezeti, remélem nem csúsztatják majd a megjelenési dátumát.
-
Djuree
félisten
dragon ball
ezt mondja a végén
-
grc999
tag
Hja, csak sajna ez úgy nem kifizetődő, ha nem húznak le az emberről havonta lettát, így pedig már MMO-nál tartunk.
@Lenry
Ha belegondolsz, képtelenség, hogy MMO legyen. A TES sorozat védjegyévé vált a (megjelenéskor) jónak számító grafika (és az elég rendes gépigény) , az MMO-nál pedig az egyik elsődleges szempont, hogy a jópár éves konfigokon is lehessen tolni. -
grc999
tag
Remélem az összes IV-ben is megjelenő faj benne lesz. Az "argonian"-fajt szerettem legjobban amiatt, hogy korlátlan ideig lehetett velük úszkálni (nem volt oxigénszint-jelző sáv felül)
-
Inv1sus
addikt
Én személy szerint azért örültem volna, ha az elder scroll 3-hoz a jelenlegi formáját megőrizve született volna valami kiegészítő, amin keresztül lehet volna multizni.
Miért ne lehetne úgy megalkotni egy játékot, hogy főként a single player-t támogatja, csak mellékesként még más on-line palyerekkel is találkozhatsz közben?
Kár hogy nem történt ilyesmi. -
Lenry
félisten
válasz
Brutális eb #26 üzenetére
szerintem ha MMO lenne, akkor azt már most bejelentették volna.
plusz a fél világ RPG fanjai azért könyörögtek, hogy offline játék legyen, plusz kell a francnak még egy MMO... -
Wolverine
félisten
válasz
errorcode06 #16 üzenetére
A Diablót hivatalosan nem ígérték semmire
-
Brutális eb
addikt
Végre.
Remélem offline rpg lesz......
És még egy azt is remélem,hogy a motort cserélik.
Az évek alatt többször átalakult a konfigom de kezdetektől fogva az oblivion illetve a fallout 3 iszonyat instabil volt.(Na meg a bugok,,,)
Dolgozzanak csak optimalizáljanak a minőségi munkához idő kell. -
Ari18
őstag
Végre valami jó hír. Szép kis év lesz ez a 2011. Dragon Age 2, Mass Effect 3, TES 5, The Withcer 2, Fable III.
-
hoffman_
nagyúr
Ez az!!! Szóhoz se jutok, még a videót se néztem, a cikket se olvastam, csak kiugrom a bőrömből, a cím mindent elárult!
-
Inv1sus
addikt
Nálam a hármas az nagyon bejött. Sokszor próbáltam már nekiülni, hogy még egyszer kijátszam a részeket, de már nem vagyok diák, így nincs annyi időm
A 4 rész is jó volt a maga módján, de talán a 3.-nak valahogy jobb volt a feelingje. -
csaabz
őstag
Nagyon várós....
-
Kareszovics
addikt
Szeretek ilyen jó hírekre kelni így vasárnap...
-
Taky
senior tag
válasz
errorcode06 #16 üzenetére
Az egyik úgyis csúszni fog...
-
orbano
félisten
elég tré lett ez a videó. egy valag kavicsot lehet benne bámulni, közben meg uncsi szöveget nyomnak. ettől kéne hogy felkeltődjön a figyelmem? aha...
-
errorcode06
őstag
Hallelúja
végre valami jó hír, csak legyen pénzem megvenni, mert akörülre ígérték a diablo3-mat is.
-
adamkaa777
senior tag
Kicsit deathwing koppintás
-
Lenry
félisten
na látjátok, így kell ezt
-
Addigra talán sikerül felraknom minden hasznos modot a 4-hez.
-
Psychonaut
veterán
Király.
-
Zandal
tag
Nem várt, de nagyon kellemes meglepetés! Még majd 1 év, remélem nemsokára el kezdik kiadogatni a konkrét info-kat
.
-
derapo
tag
most komolyan egy évet kell erre várni?? Nem baj addigra össze szedek egy gépet amin el is fut
-
Ryuu
tag
Van egy olyan érzésem, hogy elő kellene venni az előző részeket és újra kijátszani. Jövőre sok jó játék lesz, de nekem ez és a Mass Effect 3 a lista legtetején áll.
-
keIdor
titán
Piros betűs dátum ez nálam!
-
teeem
aktív tag
Ez az egyetlen hír egész hónapban, aminek örülni tudok.
-
Góliát
őstag
Nagyon látványos game lesz, nem kell aggódni!
-
TwentySix
aktív tag
Vegre. Nalam az orok elso helyen van a legjobban vart jatekok listajan.....
Az Oblivion 1995-ben jelent meg, 6 ev szep hosszu ido egy jatek fejlesztesere, remelem nagyon utos lesz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Renault, Dacia topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)