- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
Nagyon jól néz ki Nekem z77 Mpower van és nagyon szeretem ez is biztos nagyon komoly lap
-
omnitronik
csendes tag
szép kis deszka.. de vajon mibe fog egy ilyen fájni...... ejjjhaaa
Az élet túl rövid, az idő túl kevés!
-
haddent
addikt
Igen ezt kérdeztem én is... 100% parasztvakítás, csak el kell adni az új szarokat. Ahogy mondod, X58 -ak is bőven mennek szénné húzva 1x8Pinnel, meg még az X79 is megy 1x8PIN, de max 1x8 + 1x4PIN. És akkor egy ilyen Haswell, aminek a TDP -je még mindig kissebb mint a megfelelő SB -é, 2x8
-
TTomax
félisten
Hmmm,na ez a lap nekem nagyon tetszik... a színe nem érdekel az viszont igen,hogy az első teljes PCI-E sin felett van egy rövid is a hangarimnak,illetve két teljes sin között elég nagy a távolság...igazi mulitGPU lap... azt jól látom,hogy egy LAN van csak?Azt félve kérdezem meg,hogy nem túlzás egy kicsit a 2X8pin cpu power???A mostani X58 lapomon sincs,és azért nem túl takarékos a procim se... kicsit "ágyuval verébre" érzem,de lehet tévedek...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
PetX
aktív tag
Szerintem gyönyörű deszka! Az audio boost kupak mit takar pontosan?
Figyelitek a deszka bal alsó sarka mennyire külön van választva a többi résztől? (mármint a NYÁK)
Az csak a hangért felelős rész ahogy nézem.[ Szerkesztve ]
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
kromatika
veterán
ki találta ki ezt a szürke sárga szín variácót? Asus nál is a sárga jön be.Szerintem gusztustalan.
[ Szerkesztve ]
-
TommyNagz
senior tag
Csak nekem ugrik be a Metro Last Light design-ja? Nagy sárga M betű az is.
encapsulation dot1q
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szép ez a lap!
Ami viszont engem zavar, hogy akik ugye aláírták az NDA-t, azok tudják h mikor lesz a Haswell startja, de mi meg nem. Legalább egy közelítő dátumot, vagy valamit. Mért nem már megjelenés előtt indul a kampánya?
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
subset
senior tag
A gyepszőnyeg is a csomag része ?
[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
viktor82
őstag
Ügy látszik az erdőben vagy eldugva az msi műhelye
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
kovsol
titán
Vajon itt mar lesz offset fesz allitasi lehetoseg?
May the Force be with you!
-
tDr1v3r
veterán
Aztamindenit, ez brutálisan jól néz ki...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Ice&Lime
veterán
pont ezt akartam én is kérdezni illetve mondani, mint (#12) kissz84 fórumtárs.
egy ilyen drága jó kis alaplapot kitenni a mezőre csak úgy csupaszon elég érthetetlen dolog.máskor tegyétek be a baromfiudvarba a tyúkok közé, ott még jobban mutatna és még talán egy tyúk is befészkelné és tojást is rakna a cpu foglalatba.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Igen, mondjuk ezt én se értettem, mert úgymond piaci nyomás se volt rajtuk ebből a szempontból. Ivy-val még +1 év simán tartható lett volna.
De lehet úgy gondolják az AMD is rástartol pár fejlesztéssel , és hát ugye az IGP se acélos az Intel-nél, szemben az AMD-vel
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
KAMELOT
titán
Kicsit még nyomathatták volna ezt az IVY vonalat. 1 éve adták ki ezeket. Elég lenne szerintem 2-3 évente új platform.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
törölt tag
Csúnya. Nem kell
-
Logen88
aktív tag
Jól néz ki.
Miután kirámolták a kamiont, gyors lőttek pár képet, nem volt hová tenni a cuccokat, így a földön fotóztak, aztán siettek, nehogy elkapják őket a zsaruk.The Last of Us is a masterpiece.
-
nbg
senior tag
Ja, jo ez a boi-fotozas...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
kissz84
tag
Mjiaz istennek tesznek egy ilyen finomságot a koszos hugyos kutyaszaros fűbe?
Kilopták a gyárból azt futás közbe lecsapták a fűre azt lőttek pár fotót fíling
Which cover ? nem mindegy...
Szerintem csúnya elírás akar az lenni.[ Szerkesztve ]
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
mghltm
addikt
sandy / ivy - remove cover before installing cpu
haswell - install cpu before removing cover ( errol meg sajnos nincs video )
(#9) KevinMulder barmikor eltavolithato, de az erintkezok vedelmenek az erdekeben csak a processzor behelyezese utan javasolt
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mghltm
addikt
válasz KevinMulder #5 üzenetére
a regi labvedo muanyag kupak a processzor foglalaton volt, tehat elobb el kellett tavolitani, csak utana tudtad berakni a procit. ennel a kupak a fem leszoritora kerult, tehat felemeled a leszoritot a kupakkal egyutt, majd a proci berakasa utan eltavolitod.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Graphics
Jómunkásember
válasz KevinMulder #5 üzenetére
Hát amennyire tudok angolul, nem túl nehéz, a processzor installálása előtt távolítsd el a kupakot/borítást
Error code: ha nem távolítja el akkor a új eszköz telepítése sikertelen
BEFORE -> előtt
De értem a kérdést, megvariálták.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
KevinMulder
tag
http://prohardver.hu/dl/cnt/2013-05/97731/picz/IMG_2357.JPG
"install processor BEFORE removing cover"
Ezt most hogy?
-
haddent
addikt
Mégis minek 2x8 pin CPU táp egy Haswell alá vajon?
-
imibogyo
veterán
A képek hibádzanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- ÚJ Asus TUF Gaming B650M-PLUS WIFI - 32 Gb Corsair 6000MT/s DDR5 EXPO KIT - 3 év garancia
- Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz