Új hozzászólás Aktív témák
-
bakagaijin
tag
Beruháztam én is, és nekem nagyon bejött. Élvezet volt szerelni
. Ami szerintem a cikkből kimaradt, de érdekes - az R4-es házzal ellentétben ebben GP14-es ventik vannak, nem R3-asok (ezek halkabbak, több levegőt fújnak át meg, az élettartamuk valamivel kisebb - mondjuk így is papíron 4.5 év 24x7 használatban). A másik - ami nem tudom, hogy trend-e manapság, de nincs benne pc-speaker. Ez nekem volt gáz, mert a bios ugyan lecsipogta, hogy miért nem bootol fel, de nem volt mit rádugni... Egyébként az volt, hogy ha másik PCI-E aljzatba ment a grafkártya akkor a bios-ban előtte kellett buherálni, de ehhez ki kellett operálnom egy régi házból egy csipogót... mondjuk nekem régi alaplapom van.
Zaj tekintetében szerintem nagyon jó, előtte egy Antec Sonata III-am volt és abban az R9 290-es terhelés alatt mint hajszárító üzemelt (R9 előtt annak se volt semmi hangja), ezért kerestem egy új házat. Ebben nem hallom. Egyáltalán, még akkor sem amikor 2000rpm-en kavarnak a grafkártya ventijei. Már pusztán ezért megérte
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- EK-Classic CPU Water Block 115x/20xx DRGB CN D-RGB Eladó
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest