- Apple asztali gépek
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az alaplapi vezérlés... háát, pl. nekem a mostani deszkámon elég gáz. Meg ehhez szoftver kell, ami fut a háttérben. A kapcsoló vagy poti az kéznél van, játék alatt sem kell babrálni, vezetékeket el lehet rejteni...
Szerintem jó, ha van, persze használja aki akarja, aki mást szokott meg, az csinálja úgy
-
Ha lesznek gyerekeid, akkor hálás leszel ezért

Mondjuk engem nem zavar, mert USB 3 ki van vezetve a monitor mellé, és a billentyűzetemen is van két USB 2 csati.A rács az elején engem is zavart először, de kell, hiszen ott van mögötte a sok venti. Így jó tisztítani is. Nem utolsó sorban valamiért fotókon máshogy néz ki a rács, mint élőben, fotón elég sz@rul mutat, majdnem Carbide lett miatta nekem is

-
Jók ezek, szvsz nem gond a plexi, ebben azért nem szokott kábeldzsunka lenni, ha rendes gazdája van.
Én Core 3000-t vettem, mert kicsit akartam, de ez is (illetve elődje) nagyon tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest