Új hozzászólás Aktív témák

• dareal

tag

válasz baleee89 #26 üzenetére

ez azért eléggé nagy bullshit. egy ideje van android telefonom is (iphone mellett), teljesen elégedett vagyok vele. fagyni fagyott már, hozzáteszem, hogy custom rommal és kernellel. bár egy ideje miui-t használok, azzal bajom még nem volt (max pre-beta release-el).
    ellenben az iphone-om halt már le, bár az is épp jb alatt. mondjuk az sem halt le végleg, sikerült visszaállítani.
    ellenben mondjuk a nokia n97-em, az gyárilag volt olyan szar, hogy egy screen unlock esetén rommá fagyott, vagy csak egy névjegy megnyitására.
    a wp7-nek meg mondhatni időt sem adtam, mert annyira gyér volt a felhozatala (egyszerűen egy okostelefon rendszernek beskatulyázott butatelefon rendszer, mert szinte semmit sem tud, egy szaros vpn kapcsolatot nem képes lekezelni. no nálunk a cégnél az must have, így ment vissza az összes wp7 készülék. navi sem volt, stb). így azzal még 1 napot sem töltöttem együtt, bíztam benne, de vissza a feladónak (wp7.5 már azért kellően nagy előrelépés lesz, de szerintem nálunk az labdába már nem fog rúgni, ill a vpn asszem még abból is hiányzik).

Új hozzászólás Aktív témák