- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen egeret válasszak?
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dareal
tag
ez azért eléggé nagy bullshit. egy ideje van android telefonom is (iphone mellett), teljesen elégedett vagyok vele. fagyni fagyott már, hozzáteszem, hogy custom rommal és kernellel. bár egy ideje miui-t használok, azzal bajom még nem volt (max pre-beta release-el).
ellenben az iphone-om halt már le, bár az is épp jb alatt. mondjuk az sem halt le végleg, sikerült visszaállítani.
ellenben mondjuk a nokia n97-em, az gyárilag volt olyan szar, hogy egy screen unlock esetén rommá fagyott, vagy csak egy névjegy megnyitására.
a wp7-nek meg mondhatni időt sem adtam, mert annyira gyér volt a felhozatala (egyszerűen egy okostelefon rendszernek beskatulyázott butatelefon rendszer, mert szinte semmit sem tud, egy szaros vpn kapcsolatot nem képes lekezelni. no nálunk a cégnél az must have, így ment vissza az összes wp7 készülék. navi sem volt, stb). így azzal még 1 napot sem töltöttem együtt, bíztam benne, de vissza a feladónak (wp7.5 már azért kellően nagy előrelépés lesz, de szerintem nálunk az labdába már nem fog rúgni, ill a vpn asszem még abból is hiányzik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest