Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz TESCO-Zsömle #23 üzenetére

Bevallom, ebben kicsit tájékozatlan vagyok.
    Abban biztos vagyok, hogy a gameworks eltekintve néhány a szuverenitását megváltani képes stúdiótól mindenütt ott lesz. A radeon rays egy ehhez hasonló megoldás, amit választhatnak a fejlesztők, vagy a fejlesztői implementáció és/vagy middleware alá ékelődikbe outofthebox.
    Ha előbbi, akkor azért lehet tudni, hogy csak a fent említett szuverén stúdióknak is csak egy része fog azzal pöcsölni foglalkozni, hogy a gamer piacon alig mérhető AmD szoftveres megoldását használja. Persze biztosan lesz 1-2 cím, amelyiknél az AMD kínál többet.

Ez eddigi látható gyakorlat legalábbis az, hogy a konzolról vagy nem hoznak át kódokat, vagy - rosszabb esetben - ez annyit ér, amennyit látunk.

Figyelembe véve, hogy még ezekben az új célhardverekben is kevés a számítási kapacitás, a radeonokba pakolt korábban talán feleslegesnek gondolt compute egységek csak abban segíthetnem, h 5 helyett 6fps-sel fusson rajta vmi raytracing.

Egyébkéntódfelett sajnálom. Ahogy mondtam: bár letenne most az AMD egy hagyományos renderingben erősebb terméket, hogy az nvidia is érezze milyen jó innoválni.

Új hozzászólás Aktív témák