Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anakin007

aktív tag

Köszi a cikket, épp aktuális lett/volt. Annyi kiegészítésem lenne, hogy laptopnál a legtöbbel szívás van, mert pl. a Hasleo nem támogat semmilyen USB-s eszközt klónozásra! Laptopnál pedig általában nincs más mód, csak külső, általában USB-s mobile rack, amibe az új SSD kerül.

Multiboot-os rendszernél nekem, most, a Macrium vált be egyedül. A többi összef*ssa magát a linux-os partícióktól, legalábbis ma, nálam, mind valamilyen hibát dobott, sokszor már a Win-es C partíció klónozása közben is.

Az is megmérne pár feljelentést, vásárló megtévesztése miatt, amit a legtöbb közismert szoftvercég csinál. A PQMagic utódját keresve állandóan (!) abba futottam bele, hogy az ingyenesnek hirdetett program ingyenes verziója pont nem csinálja meg, amire verik magukat az önreklámokkal, hamis user-feedback-ekkel (migrálás, klónozás). Legalábbis mai állapot szerint, a tesztben is szereplő Aomei, Easeus, Diskgenius vackai. Ingyenesen semmire nem képesek többre, mint a Windows disk manager-e.. De ez egy másik történet lenne. Sajnos két nap és egy tucat program free verziójának kipróbálása után találtam ezt a tesztet.

A Clonezilla live rendszere is tökéletes lenne amúgy, nincs baja az USB-s céllemezzel, viszont ha a céllemez kissebb, mint az eredeti, akkor az is meghal.

Ez a Macrium, amiről soha nem hallottam még és nem is nagyon ajánlgatja a google, tökéletesen bevált, mégegyszer köszi az írást és az időd! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák