- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigel77
tag
Na akkor írok ide is , mert ez a Cikk tulajdon képpen a gamer365.hu rol van átkopizva .
Első alapvető dolog a Ps3 verzió és a Ps2/wii verzió grafikailag nem egy tészta nem is egyszerre jelent meg . Másik Forumon is leírtam pl azért van ennyi állitási lehetőség , mert az eredeti Ferrari Challengben sem lehet több dolgot állitani a szabályok szerint . És mivel ez egy Official Ferrari játék ( Hivatalos Ferrari Hologramos matrica van rajta ) ezért nem változtattak rajta . Egyébként ma érkezik hozzá a pach igy már trofea rendszer is lesz benne . Én 2 hibát rottam fel neki.
- Az első az hogy kezdő szinten buta az AI , Hard szinten már jobb egy kicsit
- Az autó kidolgozásik jók , egyedül a kerekek amik elnagyoltak ha forognak .Ami a cikkben írnak a grafikáról azzal is vitatkoznék , igaz nem álltam meg pixeleket vadászni , de menet közben szépen néz ki a játék . Eső efekt is tetszetős .
Belső nézet meg szép , bár nem mozog minden müszer mint a Gt5Pben , de feldobja az hogy jobbra és balra is ki van dolgozva minden . Van egy érdekes nézet az hátul a motor felett , és úgy mész hogy az auton keresztül látod a dolgokat , nagyon fun , de én álltalában a motorháztető vagy belső nézetböl játszom.Egyébként nem egyszerü vezetni a gépeket , mert a kerékvetők rossz használatával nagyon sok időt lehet veszteni . Tanulni kell és nem lehet úgy vezetni mint a gridet .
Összegezve szerintem jó kis játék a fél szimulátor kategoriában. Mivel sok nincs is igy nálam kötelező darab volt, és mai napig játszom .
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Update 06.02 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest