Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Szuper hír, várom szeretettel. Akár Epic Store-ba is!
-
wolfman
veterán
Ez ha jól emlékszem kicsit hajazott a Bourne első részére. Elkezdtem én ezt mikor megjelent, de a negyedénél valamiért abbahagytam. Azóta is játszanék vele, de nincs fejben. Majd most így szépített kiadásban.
-
Wesder
titán
Mr. Rowland... It's been such a long time.
-
nobela
senior tag
GOG fiókomban ott figyel, pont a napokban nézegettem hogy újra elő kellene venni
Nagy kedvenc volt.
-
Nagyon jó játék, éppen most viszem végig a küldetéseket, de akkor megvárom vele ezt a verziót
-
b.
félisten
azta hogy elfelejtettem ezt a játékot , pedig mennyire szerettem.Nagyon jó hír!
-
Fred23
nagyúr
Meglepően jól sikerült játék volt akkoriban, szóval ezt tuti be fogom zsákolni! Emlékszem, nem is nagyon volt egy ideig versenytársa számomra, annyira élveztem. Egy Radeon 9600 Pro pedig gyönyörűen vitte magas felbontásban, előtte pedig egy GF2 MX400-on is élvezhető volt 800x600-ban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha már hozzányúlnak komolyabban, akkor rendes endinget is kaphatna.
-
ribizly
veterán
-
LÁZ
addikt
imádtam
Új hozzászólás Aktív témák
- c RTX 3060 16GB 1,5 TB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max