Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
A Palitnak megtetszett az EVGA tuninglépcsője?
-
TOM-202
senior tag
Ez a Radeon 5670 termel annyi hőt hogy két ventilátor kell rá? Mégha olyan kicsi is az a két ventilátor.
-
törölt tag
A kártya félmagas, de a hűtő?
-
Devid_81
félisten
GeForce GTX 460 1 GB Ultra Charged egészen finomra lett hangolva.
A HD5670 is vagány, ugyan ár nincs ott sem, de nem lesz olcsó (nekünk) -
F e Z o
veterán
válasz
zsirfecske #7 üzenetére
Általában az ilyen karikat mini,- micro atx-es konfigokba teszik, ha ott adott a ház megfelelő hűtése, akár le is lehet venni a vga-ról a ventiket.
-
mrhitoshi
veterán
először "félmagos"-t olvastam
-
tzsolesz
nagyúr
Látszik hogy jól dolgozott az NV. Van választék rendesen, így kell ennek lennie.
A kis radeon meg fájintos, de az két venti felesleges rá, ha csak nem nagyon lassan forognak, és ez kiküszöböli a magas zajt. -
BiP
nagyúr
A POV tuningos gtx460 kártyáján a 820as magórajel eddigi gyári rekord.
-
P00By
nagyúr
Teljesen felesleges ez a hűtő erre a kártyára.
-
Crytek
nagyúr
Nagyon nem jó ez!Érzem a bizsergést lehet nem várok addig amit elterveztem a láblécembe!
-
HookR
addikt
válasz
Solicidium #9 üzenetére
HD5670, low-profile, GDDR5... Tetszetős.
Solicidium: Pl.: HIS HD 5570 Silence
Ahogy látom rögtön 3 féle is van különböző memóriával és órajellel. -
Silentfrog
veterán
válasz
Solicidium #9 üzenetére
Az mondom,hogy "normális" passziv 5670 sincs,vagyis nem elérhető sehol.
-
Solicidium
aktív tag
válasz
Silentfrog #8 üzenetére
Kérdés, hogy low profile-ban is van-e passzív, mert abban még 5570-t sem láttam, bár az utóbbi időben nem vagyok képben a témában.
-
Silentfrog
veterán
válasz
zsirfecske #7 üzenetére
Elméletileg van nem is egyféle passziv HD 5670.
Gyakorlatilag sehol sem láttam még. -
zsirfecske
addikt
5670-et kötelező lenne passzívban kiadni, ha már low profile...
-
Paul119
addikt
válasz
Robi BALBOA #4 üzenetére
Valami ilyesmi hangja lesz
-
Robi BALBOA
őstag
5670 Twin Frozr
Jól néz ki, de a ventik zajára én is kíváncsi lennék! -
Srodney
senior tag
Az biztos hogy nem kis házba való,de ha az ára jó lesz akkor tuti befutó...
-
Speed®
titán
Jó nagy ökörség szvsz ilyen méretnél 2 venti..de persze éljen a marketing.
Egyetlen dual slotnyi helyen terpeszkedő, 2 hőcsővel és középen, süllyesztett bloverrel ütyködő hűtés sokkal többet érne, HTPC szempontból, szvsz. Semmi keresnivalója egy kis gépházban a GPU hőjének.Egyébként miért vennél 5750et vagy ezt, hiszen 5770 Hawkot nyúzol..sok?
A GTX460ak frankók, a méretük okán is tetszenek, jó lenne, ha az 1GBos verzió lenne 50 körül (idehaza is)..nem is kell űberOC verzió..úgyis viszi mind valszeg a 800at..nem hiszem, hogy húdenagyon válogatni kellene. 60+ áron azért inkább 5850re vadászgatnék, ha VGAról van szó..de 50..az jó ár.
-
toldy
őstag
Ezaz. MSI 5670 MINI Hawk.
De rég vártam egy félmagas 5670-t, ilyen formában meg nagyon jó. Várom, bár amennyibe itthon kerülni fog mindegy ha 5750et veszek.
Bár azok a ventik mekkorák lehetnek? kicsit ilysztő, remélem nem 4cm hanem 6 esetleg 8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az MSI miniatürizálja a Twin Frozr hűtést, miközben a Point of View fermis termékek hadával támad.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest