- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple asztali gépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cizoe
őstag
válasz
WonderCSabo #24 üzenetére
-
radírfej
senior tag
a firefox korai verziói sebességben egyáltalán nem voltak elmaradva, igaz a konkurencia is szűkebb volt.
manapság meg elképesztő tohonyaság jellemzi, de összegezve, kiegészítők, egyéb buhera nélkül még talán ma is a legjobb böngésző. mindenesetre sebesség és stabilitás terén mindenképp előre kellene lépni, mert a konkurencia már nem az IE6.
-
floatr
veterán
válasz
remington2 #22 üzenetére
Vagy "Bős-Nagymaros", vagy "4es metró", ha a tempót nézzük
-
remington2
senior tag
Lehetett volna Hortobagy, ha már úgyis Firefox-nation lettünk
-
cizoe
őstag
-
-
FTeR
addikt
válasz
VaniliásRönk #16 üzenetére
szal, 3.0.10 alatt nem megy.
egyrészt sztem ez már túlzás, másrészt a szövegek körül nincs glow (mint a title-ben), ami erősen olvashatatlanná teszi. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #16 üzenetére
Az All-Glass megy 3.5-tel is, viszont közben rájöttem hülyeségeket beszélek, amit sérelmezek az a Windows sara.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Csakénvagyok #5 üzenetére
De igen, a 3.5-ösben gyorsabb lesz. Amúgy a 3-as is jóval gyorsabb mint a 2-es, meg akkor még IE7, tán még az akkori Operánál is (mármint amikor köjött a 3-as)
-
FTeR
addikt
"Javítani kívánják továbbá a Firefox integrálódását az operációs rendszerek, konkrétan a Mac OS X és a Windows 7 grafikus felületébe."
fx-hez van egy glasser theme, sajna 3.10-el nem megy, de a korábbiakkal nincs gondja és nagyon jól néz ki aeron. a menü sáv is átlátszós (olyan mint a title sáv a fehér glowval), ami sokkal jobban néz ki, mint ie-ben az a pelenkakék. -
sztikac
őstag
válasz
Csakénvagyok #12 üzenetére
*BSD-n pl. Vistán IE-t használok (tudatosan
), de BSD-n kénytelen vagyok ff-et használni mert a többi portolt böngésző kb. egy vicc (sebesség és kompatibilitás szempontjából). Szóval követelem hogy azonnal integrálják az IE8-at a FreeBSD-be
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #6 üzenetére
azért én örülnék neki, ha azokon kicsit javítanának, amiket írtak. nekem különösen az zavaró, hogy amikor elkezdek gépelni egy címet, akkor mire végignézi a history-t az egyezésekért, néha másodperceket kell várni, mire történik valami. ráadásul ezalatt nem is tudom tovább írni az adott címet.
-
sztikac
őstag
válasz
Csakénvagyok #9 üzenetére
Pl. van olyan platform ahol nincs más választásod...
-
törölt tag
és ezek szerint akkor mindezekhez csak most kezdtek hozzá?
végülis, most h így utánagondolok, a verziószámokat növelve tényleg csak azt vettem észre, h egyre lassabb, egyre többször fagy ki, egyre többször kell kilőnöm taskból, miután becsuktam, éssatöbbi idegesítő lassúsága, otrombasága.
az egész bugzilla firefos-t részemről csak az a kb. 5-6, immáron nélkülözhetetlen kiegészítő meg a megszokott felület (a 3 alá ment egyből egy look a like 2 addon) tartja életben. -
leviske
veterán
-
Csakénvagyok
őstag
Ne a Firefoxra tényleg ráfér. Chrome-nál könnyebben tabolhatsz, gorssabban indul, nem is ír ki olyanokat hogy valamelyik videót nem bírja lejátszani. A többi cél viszonylag egyszerűnek tűnik.
Nekem tűnt úgy, vagy nem látom hogy a böngészés gyorsaságán nem is próbálnak javítani? -
Inv1sus
addikt
Vannak alcímei a Firefoxnak? Minek?
-
Hanem még erre?
"Az egyelőre vázlatosan megfogalmazott, általános fejlesztési célok között szerepel többek között a program indulási idejének „drámai, ember által is érzékelhető” gyorsítása. Javítani akarnak a sebességen a tabok és a könyvjelzőzött oldalak megnyitása, a címsorban gépelés közben feldobott javaslatok megjelenítése, valamint a multimédiás tartalmak lejátszása esetében is. A böngésző személyre szabhatóságát is fejlesztenék, például olyan „könnyű” témákkal és kiegészítőkkel, melyek újraindítás nélkül telepíthetők. Azt is tervezik megvalósítani, hogy a lapokat csoportosítani, majd ezeket a csoportokat menteni lehessen, vagy hogy a letöltéskezelőben alapvető fájlműveleteket (törlés, mozgatás stb.) lehessen végezni."
„amikor elkészül”
Ez lassan már minden cég jelmondata lesz.
Blizzard, Valve, hogy csak a nagyobbakat említsem.
-
Füleske
addikt
Tűzróka után jön a némaróka ?
-
leviske
veterán
Nehezen hiszem el, hogy 3.6 néven jönne ki... Ugyan azzal az indokkal, amivel a 3.1-ből 3.5 cseperedett, ebből lesz 4.0.
"Javítani kívánják továbbá a Firefox integrálódását az operációs rendszerek, konkrétan a Mac OS X és a Windows 7 grafikus felületébe."
Azért jó lenne, ha nem csak ezekre figyelnének...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest