Hirdetés
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát arra gondoltam, hogy egy másik topikban az Apple-re próbálták ráhúzni, hogy "kizárólag a marketing adja el a termékeiket" és, hogy "nem megérdemelt a piaci részesedésük", sőt egyesek szerint egyenesen "használhatatlan kacatokat" gyártanak. Csak mint érdekesség hoztam fel, hogy az egyéni preferencia mennyire közre játszik abban, hogy ugyanazt a jeleséget valaki miként értelmezi.
Az előző hozzászólásodból kiragadnám a "futótűzként terjedés" gondolatát. Éppen az az, ami számomra nem különösebben szimpatikus.Bár értem a működését, mégsem tartom igazságosnak, hogy egy kezdeti apró különbség hosszú távon ilyen jelentős előnyhöz juttasson egy piaci szereplőt. Bár nyilván az igazságosság a legelemibb formában sincs jelen a való világban, így kár is firtatni.
Mint már egyszer mondtam, nekem nincs különösebb gondom a Google-lel, ők csak egy profitorientált cég, mint bármelyik másik. Inkább a rajongótáboruk vált ki belőlem visszatetszést és az a hihetetlen naivitás, ahogy mindenre amit a Google "teremt" úgy tekintenek mint valami égi mannára. Ők ugyanis meg vannak győződve, hogy "minden ami jó az IT területén kizárólag a Googletől származik", "a Google nem olyan kapitalisma mint a csúnya Microsoft meg Apple", "a Google a felhasználók érdekét nézi", "a Google nem a pénzedrehajt, ellentétben a kizsákmányoló Microsofttal és Appleűlel", "amit a Google alkot az csakis jó lehet" stb. Ilyen és hasonló beidegződések ellen fölösleges érvelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest