Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• floatr

veterán

válasz Penge_4 #90 üzenetére

Na ezt a RIA témát ne erőltesd, ezért mondtam, hogy vegyük úgy, mintha meg sem említetted volna, mert úgy hülyeség, amiről beszéltél, ahogy van.

"mindkettő évek óta elmúlt és azóta már tudja" -- a 10.x-óta nem használom, mert böngészésre úgy általában nem megfelelő, vagy mondjuk inkább úgy: van jobb. So nem játszik az érvrendszer, pláne hogy mennyire sokkaljobbabb lett, amióta igaz bugos a böngi

"A Notepad/Wordpad is az az MS Word-höz képest..." -- Nem mondtam h ennyivel szarabb :) de nincsen értelme, egy szimpla tbird mellett sem. De szerintem hagyjuk ezt is, meg a többi non plus ultra feature-t is. Olyan minimál alkalmazások futnak alapértelmezetten egy átlagos desktopon -- még linuxon is -- amiket az opera nem fog tudni leváltani. Legyen szó akár levelező, chat, torrent, bárakármi kliensről, lejátszóról, reader-ről, jegyzettömbről, widgetekről. Észre kéne venni, hogy érdektelen, mert telített piac. Még ha tudna valami űberütős extrát

"Az egész vita abból indult ki, hogy elkezdted isteníteni a Chromiumot" -- tudom h kényelmes az aktuális topic utolsó 2-3 hozzászólásából kiindulni, de néha megkíméli magát az ember a felesleges szócsépléstől, ha korábbra is visszaolvas. Bár gondolom neked elég volt, hogy egy bárakármilyen kontextusban negatívum érte az operát :)

"ahol tényleg problémás és ennek a 80%-át egy szimpla maszkolás is megoldja" -- egy átlagos júzernek el kéne ezt tudni magyarázni, de nem fog menni, mint ahogy az ie8 kompatibilitási nézetét sem fogják tudni használni.

Új hozzászólás Aktív témák