Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagipeti
csendes tag
Nekem Msi radeon HD4870 em van, teljesen megvagyok vele elégedve
mongyuk nekem kellet rá egy dual ventis új hűtés mert agyári bakfitty
de teljesen megvagyok elégedve, csak ajánlani tudom -
Enyém
csendes tag
sziasztok
nem rég vettem egy sapphire 4870 1gb vapor-x kártyát és én is azok táborát gyarapítom akiknél alap fokon, win betöltése után pár perccel már 68 fokos a kártya. ez normális? vagy szereznem kéne mellé egy plusz hűtőt? -
1Room
csendes tag
válasz
believil #115 üzenetére
Szia!
Hát ez a jelenség memória hibára utal (1chip vagy több nem meg felelő működése), igazából ennek a proginak: 3DMark kikéne szűrnie. (Be állítás függvénye)
Végső esetben megoldás lehet, ha van egy egy ismerősöd, aki garanciába cseréli a karit.Utóirat: Nem minden esetben a legfrissebb Catalyst illesztő program a legmegfelelőbb.
Remélem nem írtam nagy hülyeséget.Üdv:1Room
-
believil
tag
Sziasztok!
Vettem egy RADEON HD4870 1gb gddr5-ös MSI videókártyát. Problémákat produkál.
Elindítom pl a STALKER nevű játékot, és ha bent vagyok a játékban kb 2perc alatt elkezdenek kicsi fekete/zöld/kék pixelek megjelenni és egyre több lesz, néha kicsit nagyobb 3*2mm-es fehérek, van egy olyan probléma is benne, hogy mintha a poligonok megnyúlnának, mintha húrokl lennének.
Gothic3-ban az árnyékok villóznak ezerrel, majd "rángatóznak".
Az Unreal Tournament játékkal pl egy, másfél órát simán játszok hiba nélkül, de bizony ennyi idő után ott is elkezd szemcsésedni a kép.
A legdurvább az először említett stalkerben... olyan mint egy sűrű hóesés foltokban, csak színes. Hú de hülyén írtam le, de nem tudom máshogy.
Kérlek segítsetek abban, hogy mi okozhatja ezt! Van e esetleg tesztprogram, ami fixen kimutatja a vga hibát? Mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!Szerk: Jah, és nincs húzva, minden az alapjáraton megy, a legújabb 10.2-es Catalyst driverem van hozzá, és a tápom 500watt Chieftech... tehát a nafta elvileg bőven elég.
-
zolika199
csendes tag
Hello!
van egy ASUS EAH4870 Dark Knight-om ami 1GB-os 750/900Mhz-en fut, szerintetek meddig tudnám húzni biztonságosan???Mert nem akarok kockáztatni. -
1Room
csendes tag
válasz
Bálint85 #109 üzenetére
Szia!
Amit én ajánlanék az Sapphire Toxic 1Gb, de ez függ természetesen attól, hogy mit hajtanál vele :-)), gondolom nem lovat, na jó! egyébként mind a három kari ütős, a hűtés beállítás kérdése, hát a melyik halkabb a másiknál??? Ez nehéz kérdés...... Igazából én erre teszem a voksom: His 512mb 780/4000.
Nekem egy ATI RADEON HD4870-est hajtok éppen.Nem tagadom nem a leg csendesebb, de teszi a dolgát mikor kell. Félelmetes egy kari.
Egyenlőre nem akarom cserélni.Ajánlom bandit kollégát, ő az aki talán be tud neked szerezni valami ütős VGA-t
Üdv:1Room
-
Bálint85
senior tag
HIS HD 4870 IceQ 4+ Turbo 1GB (256bit) GDDR5 PCIe hol lehet venni Magyarországon?
-
Bálint85
senior tag
Hali!
4870-be melyik kártyát érdemes megvenni? Melyik hűt jobban, melyik halkabb a másiknál, és 512mb elég vagy 1gb kell?Az alábbiakat néztem ki:
His 512mb 780/4000: [link]
1gb 770/4000: [link]Gainward 512mb 775/4000: [link]
1gb 775/4000: [link]Sapphire Toxic 512mb 780/4000: [link]
1gb 780/4000: [link]Válaszokat előre is KÖSZI
-
breiner
aktív tag
Csáó!
szeretnék infókat beszerezni a 4870-ről pont vga vétel előtt állok kinéztem egy sapphire 4870-et am elégé jó lenne és tudni szeretnék róla teszteket vagy esetleg tuningot előre is köszi -
juhig12
tag
Csáó!
Az normális, ha a 4870.em úgy melegszik alap járaton, mint a szaaaaa+R?
Semmit nem csinálok (Mozzila+zene) és olyan forró, hogy tojást lehetne rajta sütni...plz help!
Privátban, ha lehet!
üdv
-
beginningpro
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Látom eléggé megállt itt az élet, de azért mindenképpen hozzá kell szólnom
Először is tetszett a teszt, nagyban a segítségemre volt a vásárlásnál. Sapphire Edition-t vettem, a fordulatszáma nálam is kb. 1000-3000 között van, vagyis nyugalomban nem hallani, de munka közben annál inkább.
Viszont van egy lényegesebb észrevételem a teszttel kapcsolatban, a Coolink GFX Chilla felszerelésekor rossz helyre kerültek a fesz szabályzó részleget hűtő bordácskák. Az 5 db kis fekete izére kellett volna őket ragasztani, nem a nagyobbacska valamikre, amelyekre felkerültek.Az eredeti ref. hűtés is a kicsikkel érintkezik, a nagyokat borda nélkül hűti a ventillátor.
Nem kukacoskodás a célom, csak azért írtam le, nehogy valaki hasonló hibát kövessen el új hűtés felszerelésekor. Szóval remélem senki nem veszi rossz néven (a szerző sem). Amúgy tényleg grat a teszhez.
-
KPepe
senior tag
20%-on elég forrófejű szerintem, én 35%-on járatom, gyári lehet valahol 20-25% körül. Jelenleg 55 fokos. Mikor win elindul, és indítja a CCC-t is, hallani, hogy érvényesíti a kézi beállításokat, és feljebb tekeri a ventit, de elég kicsi a zaj növekedés, hűtésben viszont számít 7-10 fokot.
-
AMD_ok
őstag
Jóval gyorsabb, a hűtésről annyit, hogy 50 %-ra van állítva a hűtő állandóra, igy idle 50 fok, terhelve kb 75-80 fok. Én így hagytam, és nem hangos egyáltalán. Persze a furmark ha bendítja a ventit 100 %-on....hát az itt is egy repülőgépturbina.
. Ezért használom én ezen az áll. 50 %-on.
-
-
Robixxx
csendes tag
-
Syron
tag
Meglehet, viszont az így kapott HDMI nem fog rendelkezni a valós funkcióival. A natív DisplayPort mellesleg nagyobb sávszélességgel is rendelkezik. Ezen a (táblázaton) is látható, és jogdíj sem kérnek a beépítéséért, így várhatóan jobban elterjed majd a jövőben. De most is lehet már kapni ilyen csatolófelülettel szerelt monitorokat pl. DELL, HP, stb. kínálatában.
Árak tekintetében külföldi oldalakat nézek, ott jelenleg 200 dollár, igaz a Sapphire 10-el olcsóbb de nekem megérnek ennyit a gyárilag szerelt csatik. És ez csak 1 slot-os.
A Gigabyte kártyáját szvsz. minőségben is fölé sorolnám.Hú, jó hosszú lett ez a nem.
-
Syron
tag
Nekem a Giga kártyája lett a legszimpatikusabb. A csatlakozói miatt is.
Egyedül a hűtését kell cserélni, de ez nem probléma. -
LonGleY
veterán
Szerintem arról semmi értelme fejleszteni, ha most meg vagy vele elégedve. Esetleg a nagyfelbontású használat miatt. De akkor már inkább várd meg a DX 11-es, kisebb csíkszélességű atikat. A Crysis Warhead-en kívül nekem is minden elfut 3870-es kártyán, nagyjából az lehet egy teljesítményszinten a 8800-assal sejtésem szerint. A StarCraft II elmegy majd vele, azon kívül nincs is más, amiért megérné upgradelni.
-
zorius
tag
Egyre jobban szimpatizálok ezekkel az atikkal...
Tavaly nyáron még karcsú volt a felhozatal, azután "fordított" az ati, ha szabad ezt mondani.
Én amúgy ati párti voltam,csak "kényszerből" vettem egy sztem jó ár/érték arányú 8800gts 512-t.
Igazából semmi bajom vele, de szerintetek érdemes lecserélni egy ilyenre? Jobb teljesítményű ez? Vagy esetleg még egy 4850-es is?
Hirtelen nem találtam itt összehasonlító tesztet, amiben mindkettő benne van, csak újabb kártyákkal hasonlították össze őket (bár azóta igazából nem nagyon újított az nvidia, ha úgy vesszük...) -
-
sNORh
addikt
A Gainward GoldenSample repülőgép hangú hűtője kifelejtődött a tesztből.. valszeg hangban az utolső helyen végzett volna, hűtésben viszont nemrossz mondjuk..
-
GeGexx
aktív tag
Ilyen teszt jöhetne a GeForce 200-as szériából is! Az ilyen Dark Edition hűtésű karikat hol lehet beszerezni legkönnyebben?
-
MZsoltee
veterán
Hát sztem ez azért elég jó kis statisztika, csak mélyebben kellene ismerni az infókat, mert ez a néhány grafikon azért csalóka! Mivel az Nvidia és az Ati kártyák meghibásodási aránya szignifikánsan más így a gyártókat is külön(ati és nvidia termékeik) kellett volna vizsgálni.
Nem akarom alázni a Gainwardot, csak annyit akarok mondani, hogy már nem olyan mint régen!
-
Bermi
aktív tag
úgy gondolom, aki megakarja érteni mit írtam, az megérti, aki csak javítani akarja, annak igaza van, nem volt pontos, de a kedvedért javítom.
így jó?: évek óta nvidiaban őket választom és mióta ati-t is gyártanak, azóta volt 4850gs és most 4870gs-em vana minőséggel nem értek egyet, bár én a gs-ekről beszéltem, nem az egyéb megoldásikról.
a gs és azon felül a 3 slotos brutál kártyáik azok minőségilek és tuning szempontjából is nagyon jók. Náluk a gyári OC, az eleve elég komoly és arra is rátudtam pakolni mindig még jó pár %. -
MZsoltee
veterán
"évek óta mind nvidia-ban, mind ati-ban őket választom"
Hát évek óta azért nem ha jól emlékszem akkor kb egy éve gyártanak Ati karikat hát és sok elvetemült ötletük van ddr2-es 3850 512MB/1GB, bár el kell ismerni hogy a GS még mindig jó minőséget jelent, de ár/értékarányban már nem akkora szám...
Régen 66GT-s időszakban még nagyon odavágtak, de mára sztem eléggé visszavettek a színvonalból.
Msi meg eléggé jó árban adja a cuccait a 3850 OC-k jók gyorsak(jól tuningolhatóak) és olcsóak már régóta és más típusokban is pl 4830 is jót alkotnak.
-
Bermi
aktív tag
köszi az összehasonlítást.
sajnos a gaiward golden sample családot továbbra is hanyagoljátok
,
pedig itthon könnyen beszerezhető és jó névnek örvendő OC és egyedi hűtésű sorozat.évek óta mind nvidia-ban, mind ati-ban őket választom és az aprókban is gyakran szerepel, tehát közismert termékek.
ellentétben a matrixat és (szvsz) MSI OC-ékkal, amik nevetséges pár %-ra OC jelőlést adnak (legtöbbszőr nem is emelik az ősszes órajelet)
-
Arkar
aktív tag
Nálam továbbra is ez a TOP.
Bár csak futná rá! -
CsendesMark
aktív tag
Nekem is Sapphire editionos 4870esem van, és 3000res fordulatszámnál simán szobahőmérsékletű marad a borda, viszont olyan hangja lesz mint egy hurrikánnak
überjó kártya szvsz, egy darabig nem cserélem le
mellesleg én meg nem nagyon tudom 1000-res fordulatszám alá vinni1500on járatom, és idle 40~45 maxloadnál pedig 55~60 fokos szokott lenni
-
hahakocka
őstag
Gainwardos 4850-et vagy 70et nem találtatok?
Olyat akartam venni azért kérdem.
-
bteebi
veterán
"A Gigabyte GV-R487D5-1GD érdekessége, hogy vetélytársaival ellentétben nem 512 MB, hanem 1 GB GDDR5 memóriával látták el. Hátulján a második DVI és videokimenetek helyett HDMI és DisplayPort csatlakozó látható."
Na végre, ez a valami!
-
rudi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #63 üzenetére
NEM a memóriák melegszenek ennyire, hanem a GPU memóriakezelő része. Én ennek a számnak nem tulajdonítanék túl nagy jelentőséget, mert fura, hogy minden kártyánál más viszonyban van a normál GPU hőmérséklettel, pedig ugyanazt a tesztet futtattam minden kártyán és ugyanabban a tesztkörnyezetben voltak.
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem érdemes lett volna a Matrix-ot tesztelni a burkolat nélkül. Valszeg a memok azért melegszenek ennyire. Illetve nem ártott volna rá dobni egy 4870-esre egy S1-et is.
Ha valakinek lesz Asus Matrix-a kiváncsi lennék az ő eredményeire is! -
Ayg0
senior tag
Külsejét csak a méretes, szomszédos kártyahelyet is elfoglaló hűtésre ragasztott matrica teszi egyedivé.
az egyedit idézőjelbe tenném.
-
Jó lett a teszt gratula!
Nekem giga pont ez a verzió, a hűtéssel nem is volt gond, inkább a hangja volt számomra zavaró, de megoldottam 1 Musashival.
Tuningba 800/1000-et próbáltam nem volt gond neki, de visszavettem mert értelme nincs. -
stifi
senior tag
nekem is 512es, ilyen hűtős sapphireom van, 40%-on hajtom a ventijét és így 1650 az rpm
így még pont nem hallom a hangját, ha feljebb veszem már hallható lesz, de simán elpörög 4000ret is (iszonyat hangja van), sőt, nekem automatán kifejezetten hangos volt a kártyajó lenne tudni milyen bios volt a tiéteken, és vajon miért nem lehetett szabályozni, mert ahogy már egy másik fórumozó is említette, gond nélkül működik a CCC-ben a szabályzás
-
^Clown
addikt
Köszönjük a kimerítő tesztet
-
wolfman
veterán
Mikor megláttam, hogy a Prohardver szerkesztősége miket tesztel, egyből belelkesedtem, mivel egy ASUS Radeon 4870 Top boldog tulajdonosa vagyok.
Elősször is sajnálattal olvastam a sorokat, hogy még csak nem is ajánlják ezt a kártyát, mert az ár/érték aránya nem jó, nem mellesleg hangos is. Én abban a szerencsés helyzetben lehettem, hogy megjelenése napján kemény 50k-ért hozzájutottam(legálisan). Azóta nem tudom hogy alakult az ára, de nekem ez a 72890Ft elég soknak tűnik. Na mindegy is.
Az órajel nekem is 815/925MHz, viszont én a driver "Overdrive" menüpontja alatt alapból lehúzom minimumra (500/450MHz). Csodával határos módon minden játékot elvisz ilyen beállítással is max grafon, kivéve a Crysis Warhead és GTA4 játékokat, de ezeknek amúgy is már erősebb kari kell. Ez a teljesítménycsökkentés azért is jó, mert az alap 73 fokot így le tudom vinni kb 65-re. Bár megjegyzem nem tudom mennyire hiteles a ControllCenter, Everest hőmérője!
Amin a legjobban meglepődtem az, hogy "hűtésben ezt a kört is a referenciamegoldás nyeri, hangban pedig elveszíti". Ha automatikusan hagyom a ventillátort, akkor NINCS HANGJA! Persze ha manuálisan állítom a fordulatszámot, akkor tényleg félelmetes hangja van. Direkt lehúztam az összes ventimet, procihűtőt megfogtam és megfogtam/elengedtem a VGA hűtőjét. Semmifajta hangot nem ad ki forgás közben (nem mellesleg a tápom elnyom minden mást a gépben).Én meg vagyok vele elégedve, viszont azért elég rosz így olvasni mennyit is fogyasztanak ezek a videókártyák, terhelés alatt meg főleg!
-
subaruwrc
félisten
lehetett volna megint csendélet fotó az összes karival mint a 4850-ek esetében
-
dokee78
félisten
Jók a tesztek,remélem lesz nVidia részleg is.
-
-XadAnuX+
őstag
Asus EAH4870 MATRIX karija nagyon brutálisan néz ki.
Nálunk hol lehet kapni iylen karit?
Üdv! -
Hunter2
addikt
Ugyanez a hűtés van a 9800GTX+omon, szinte hangtalanúl teszi a dolgát.
-
Skizz
addikt
A gb/zalman verzión kívül bármelyik jöhet. Leginkább a refhűtőset csípem...
-
P00By
nagyúr
Köszi!
Az Asus mátrixnak kicsit magas az ára, több okból is... Viszont nagyon jól néz ki
-
jayjay
tag
Már vártam a tesztet, és így utólag elégedett is vagyok, mivel a különösen ajánlott kártya van a gépemben.Nem volt módomban más 4870-es kártyákat is meghallgatni, de mint kiderült jól döntöttem.Annak meg kifejezetten örülök, hogy nem egy "GÁNYOLT" kártya vitte el a prímet.És nem kell semmit sem állítani, tekerni, csavarni.....A CCC-ben a MANUEL FAN CONTROL-t még levettem 20%-ra így még halkabb.Jelenleg 46C-os a GPU.A sokak által favorizált ICEQ-t, ezek után nem érdemes megvenni, mert olcsóbban is van jó megoldás.Én személy szerint, amúgy is rettentő drágának találom őket.
-
- = Zk = -
félisten
köszönöm a 4850 és 4870-es teszteket
pont jókor. lehet cserélek VGA-t -
Devid_81
félisten
ASUS karikról hova lettek a kondenzátorok?
Érdekes, vagy csak nekem? -
Shono
aktív tag
Bár én is szívesen láttam volna ezeket is: iceq4, toxic/vapor-x, vagy a gainward egyedi hűtését(pl. a 9580-as vga-n), de a cikk tényleg jó, hát ne elégedetlenkedjünk. Talán a következő fél tucatban
-
Noel Ryyka
csendes tag
Miért van minden videókártya fordítva?
-
kariad
senior tag
Jó látni szétszedve a VGA-kat
És szuper teszt!
-
Tomi_Sci
őstag
-
csatahajós
senior tag
Jó a teszt!
Jó érzéssel tölt el, hogy a tök sima referencia 512-es Sapphire 4870esem a Scythe Musashival köröket ver mindegyik itt szereplőre hangban is és hőmérsékletben is(hangja még csutkára kitekerve is annyira minimális hogy csak fél méternél közelebbről hallható és van saját potmétere tehát kézzel bármikor bele lehet nyúlni a fordulatszámszabályozásba; a GPU hőm. meg loadban sem megy nagyon 50 fok fölé egy jól szellőztetett házban). Igaz az egy 9k-s hűtő de a Sapphi legolcsóbb kártyája most 49k körül van tehát nagyjából az itt szereplő referencia ASUS TOP árában van.
-
Solten
őstag
Wonderful teszt...
-
Taranti
senior tag
Köszi, ezt belátom és elfogadom.
Viszont valami kis OFF jutott eszembe: ha és amennyiben terveztek még HD4830 karival tesztet, megnézhetnétek több "aftermarket" hűtővel is, mert sok köztük a nagyon-nem-referencia felépítésű. (Anno a HD4670-nel kapcsolatban több gyártó honlapján -Coolink, Scythe- olvastam, hogy azzal nem kompatibilis a Chilla és a Musashi, de másoknál még ennyit sem.) Plusz ott még érdekesebb lehet az 512MB vs 1GB kérdés...
(Ja, és nem terveztek felvenni a csapatba HáromkívánságJótündér-t?)
-
D.Orion
veterán
Frankó kis teszt, de nekem kicsit zavaros. MT tetszett jelzőt kap miközben 100°C felett jár rajta a ram bizonyos körülmények közt.. Hát nekem ez egyáltalán nem tetszene...
Gigabyte hűtése számomra elég meggyőzően teljesít, ráadásul Displayport és HDMI is van rajta.
-
AMD_ok
őstag
Érdekes. Mivel próbáltátok? Én a CCC beépített vezérlőjét használom (bár a Rivatunerrel is ugyanígy működik), ott 20% (kb 1100 ford) a legkisebb, és 100 % (4000 ford) a legnagyobb fordulat, szoftveresen saját magának is vezérli hőtől függöen, de nekem 45 %-ra (2000 ford) van beállítva manuálisan, igy idle 50 fok a GPU és 58 fok a mem, terhelve kb 70 fok a GPU, 80 fok körül mozog a mem.
-
tzsolesz
nagyúr
De szépek.
Jó kis teszt lett, köszi szépen.
Haver 4850-e, ami egy Asus Glaciator 512Mb az megy 820-on.
Érdekes dolgok ezek.
-
venember83
nagyúr
Ventilátora kellően nagy, 80 mm-es, de sajnos csak két vezetéke van, így valószínűleg nem állítható a fordulatszáma. - Ettől még állítható a fordulatszám, csak épp nem érzékeli, hogy mennyi az annyi. De százalékosan állítható a feszültség csökkentésével.
-
Puma K
nagyúr
az az asus mt az nagyon szép.
a topnak meg szép a matricája.
zafírnak tényleg 7900GTX hűtése van csak nem áttetsző
msi az olyan össze-vissza nekem
gfx chilla az aranyos a kis laposságávalgigabyte... ugyan olyanom van csak 4850-es. jó-jó pörög a venti maxon mint a hülye gyerek a körhintában, de legalább nem problémázik hogy neki melege van. ha nézek valami filmet akkor nem zavar csak kicsit hallom. tuningolni meg nem merem ameddig nem veszek a memóriákra süniket. ccc-ben 720-ra tette egy kis tesztelgetés után a gpu órajelét a memóriát meg nem emelgette annyira de vissza tettem alapra.
rudi: nektek a tekercsek nem ciceregtek mikor meghajtottátok a karikat?
-
Taranti
senior tag
Korrekt kis teszt lett, csak 2 dolgot hiányoltam:
1. Ha már ott voltak, nem lehetett volna megnézni néhány tesztben az 512MB/1GB memóriamennyiség egymáshoz való viszonyát?
2. GFXChilla felszerelése "normál" 8cm ventikkel mit hozott volna? (Mondhatja vki, hogy plusz költség, de a kari és a hűtő után már filléres...) -
paprika
aktív tag
Nagyon durva lett az Asus az már tuti
Brutálisan megy a GPU és a ram. Kapna eg kis vizet tuti menne még 940-et is.
Viszont 80 rongyért tui nem venném meg
Nekem igazából egyik hűtés sem tettszik. Elég keményen néz ki a 80C+ GPU és a95 C fesz szabályzó.Még a Geforcok sem melegednek így. Bár igazából nekem 100 h NV vagy Ati
Jó teszt lett.
-
rhonin
senior tag
Nem semmi kártya lett az asus matrix. Ahogy néztem ph-s toplistát 4870-el még senki nem ért el 900-as magórajelet.
És kitudja lehet hogy még menne jobban is.
Ja és jó lett a teszt. Grat. hozzá! -
P.e.t.ya.
senior tag
Nagyon jó kis teszt, danke
-
AMD_ok
őstag
Egy apró hiba: Hang tekintetében egyértelműen a Sapphire megoldása vitte a prímet. Nagy kár, hogy a méretes ventilátort szoftveresen sem lehet percenként 1000-es fordulatszámnál magasabbra hajtani. Örvendetes, hogy a márka többi termékéhez hasonlóan a nagy hűtéssel rendelkező HD 4870 is meglehetősen olcsó. Eme két pozitívuma miatt különösen ajánlott címet érdemel.
Itt annyi a gond, hogy nekem egy ilyen Sapphire van (1 Gb-os), és 1000-es fordulat alá nem lehet vinni a fordulatszámot.
Amúgy nagyon köszi a tesztet
-
Taky
senior tag
Szép munka, köszönjük!
-
total90
veterán
... én ahogy olvastam valamiért arra tippeltem, hogy a zafír lesz a befutó és az is lett. Valahogy levágható róla, hogy jó
-
cizoe
őstag
Egy toxicot szívesen megnéztem volna a listában, de így is remek teszt lett! Sapphire Edition és a Matrix pedig nagyon szép, bár tudom hogy ez csak másodlagos pont.
A refhűtő pedig szintén jól tolja.
De végülis szerintem én Sapphire Ed-et vennék, ha mst vennék XT-t.
-
zed1983
őstag
Mielőtt elolvastam volna, az értékelést a sapphire kártyájára tippeltem és lám-lám az is lett a különösen ajánlott!
Az Asus kártyája nagyon durván néz ki! -
JoeYi
őstag
mielőtt nekiállsz egy raklap kártya tesztelésének, milyen tabikkal nyomod 80 alá a pulzusodat?
-
gfefe
őstag
Jó írás és nagyon jó teszt...
Egyszer egy sima vga tesztbe bele tehetnétek a 3870x2 karit is, hogy miként viszonyul a 48** as sorozathoz mert érdekelne.
így tovább.
-
desolator
senior tag
Az Asus kártyája tényleg nagyon üt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Folytatódik sorozatunk, melyben felsőkategóriás Radeonokat vizsgálunk melegedés és hang szempontjából.
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.