- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
normen82
tag
Nem lehetne fordítva?
Veszek egy FCP-t és adnak mellé egy grátisz vga-t? -
shiftac
aktív tag
válasz
Stormbird #13 üzenetére
Én sem játszottam a játékkal (Denuvo, khm), de nem hordom le. Egyrészt azért, mert eddig az FC2 kivételével az összes résszel játszottam, sőt a 3-ik és 4-ik részt ki is vittem, a 3. pedig nagy kedvencem (1 hétig úgy odaszögezett a géphez, hogy kaja+alváson kívül csak azt toltam
). Ezek után nem hiszem, hogy a Primal szar lenne, persze kinek mi, majd amint lesz lehetőségem, úgyis kipróbálom.
-
djculture
félisten
válasz
Stormbird #13 üzenetére
Életedben nem játszottál vele azért fikázod. Egyik legjobb játék most a piacon... Beletoltam 6 órát de még ennyit minimum belefogok és szórakoztató, nem multiplayer szarakodásra épült cucc mint manapság. Kva jó vadászgatni gyűjtögetni állatokat szelídíteni azokkal játszani. Igen nincs benne se zombi se ak47 ezért már csak az ilyen egysíkú embereknek csak szr lehet.
-
shiftac
aktív tag
Olcsóbb kártyákhoz is adhatnák a játékot. Akinek van pénze ilyen árazású (és teljesítményű) videokártyára, annak nem jelenthet akkora gondot a játék megvásárlása sem. Szóval GTX 960/R9 380-ig nyugodtan lemehettek volna...
-
Ghard
őstag
Látom ez már nem olyan mint az amd-s játékosztás.
Itt nem lehet több éves hardverekkel átverni egy azonosító programot, ami random elfogad a promócióban rég nem szereplő hardvereket is -
firstsoft
csendes tag
Zseniális. Aki február 15 előtt vásárolt az érintett kártyákból (lásd: én), annak csak az ASUS középső ujja jár...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
matteo_szg #3 üzenetére
Ugyan eredetileg is így szerepelt, de kiegészítésként ezt még nyomatékosabbá tettem egy utólag beszúrt pontosító, egyértelműsítő mondat használatával.
HGyu
-
Dilikutya
félisten
válasz
matteo_szg #3 üzenetére
Ez jó így, kevesebb lehetőség van a játék lenyúlására.
-
davidsone
addikt
Ha valaki eladná a kupont dobjon privátot 5ért vevő vagyok rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ingyenes Far Cry Primal játékkulcs jár az arra jogosító felső kategóriás ASUS grafikus kártyák mellé.
- Windows 11
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Műszaki rajz készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Napelem
- Diablo IV
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Nvidia Geforce RTX 3090 Founders Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest