Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
Tvt beallitod olyanra es kesz
nincs sztem se kulonbseg....Mellesleg en konzolon jatszok...nekem az a kenyelmes,berakom a jatekot es megy...tv elott dogles...regen sokat cseszodtem h a legoptimalisabb grafot es sebbeseget talaljam
meg most mar oreg vagyok ehhez ,csak kikapcsolodni jatszani akarok, jo a konzol es mivel ugyse nezegetem milyen lenne max grafon igy nem talalom csunyanak a jatekokat
-
Petyyyyy
addikt
Én nem látok egetverő különbséget. A telítettebb színek jobban tetszenek, szóval Xbox360 a kettő közül.
-
Kirtam
tag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Igazad van nincs fix 60 FPS a városban, de nem mondanám a 35-45-öt sem játszhatatlannak, 35 alá nem esett egyszer sem.
-
válasz
WongFeiHong
üzenetére
"AMD 1100T 3.8Ghz"
Lehet ez lesz a baj...
-
WongFeiHong
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Legjobban várt játék az év végi hajrából. Jövőhét pénteken hozza a futár.
Igaz én is PC-re veszem nincs konzolom, bár ez nem igaz mert van egy Vita, de az kézi konzol. 
Ráadásul szupi kis pályaszerkesztőt is adnak hozzá [link]. Akár jó módok is lehetnek majd, bár úgy enne.

-
válasz
WongFeiHong
üzenetére
-
nanorambo
őstag
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Igen, valamit nagyon elrontottak, nálam is játszhatatlan egyelőre az Assassins Creed 3.
Másik fórumon egy teszternek (gtx 680 SLI, 16 GB ram és egy INTEL Core i7-3930K -val) bostonban kemény 18 FPS-e van... -
-
eternam
tag
Az Ubisoft az ami a levegővételhez is internet előfizetést kér?
-
eternam
tag
Szinte látom, ahogy megjelennek a következő generációs konzolok, hogy fogják a konzol tulajok ócsárolni a pc-ket. Aztán eltelik pár év és a pc-sek fogják ócsárolni a konzolokat. És ez így ismétlődik örökkön örökké.
-
keIdor
titán
Kicsit kínlódásnak érzem ezt a generációt már. Én szeretem a konzolt, de be kell látni, hogy ma már szinte az összes AAA cím konzolon beesik 15-25fps közé gyakran, Resident Evil 6, Assassin's Creed 3 és most már a Far Cry 3 is. Tavaly meg év elején volt sok cím, ahol fps gondok voltak, pedig még 720p alatt is vannak ráadásul. Váltani kéne, GTA V-nél lesznek még bajok szvsz.
-
tixem
addikt
hmmm jónak ígérkezik, bár nálam jelenleg ac3-at semmi nem übereli

-
válasz
WongFeiHong
üzenetére
A gond nálad van AC3 nálam 60FPS-el megy, szal nincs itt gond az optimalizálással, Hitman szintén szépen 60fps-el megy, több úgyse kell.

-
Wasp_HUN
tag
-
Chapel
addikt
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Intel® Core™ i7-870 + GeForce GTX 670 2GB és így is 25fps???
wtf, akkor az én szerény kis i5 3550+7870 kombómmal már nem is reménykedek igazán...azért vicces hogy 1 hónapja vettem új karit (shappire 7870 2gb Ghz e.) és már van pár game aminek kevés...

(Hitman,ac3, aztán majd crysis 3-ra is kiváncsi leszek...) -
válasz
WongFeiHong
üzenetére
Sokkal jobb lesz, majd ülj le box elé és utána PC elé (persze izmos hw-al) azt meglátod. Sehol nincsenek már a konzolok a mai PC-s grafikához lásd pl Hitman, AC3 nem beszélve a sebességről. Mára már elfogyott a konzolba a hw nem véletlen kevés az fps, majd a nextgen újra ütni fog. Na nem a WII-U.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
comodore
csendes tag
Mint, konzolos mondom, hogy PC-n lesz az igazi. Az Xbox-os verziókra nem sok jót írtak, főleg a framerate-ről:
"Terrible framerate (xbox version) and they recommend to not buy the game for xbox"
"...with many effect it runs as low as 15-20 fps..."
-
Shing
őstag
Én nem néztem végig, mert nincs konzolom. Ami különbség van, azt leírták h miért lehetséges... ezeknek a videóknak nem nagyon van értelme...
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Raysen623
üzenetére
Az idéző jelet elfelejtettem(azért megsúgom csak sérvet kaptam , de túl vagyok már rajta szerencsére
) kirakni, de azért nem volt ennyire szörnyű a helyzet. A Hitachi-val mi a gond
.
16 GB azért került bele mert az előző 8GB-hibás volt ezért mivel még garis volt kicserélték, de mivel nem volt náluk ugyan olyan így felajánlották ezt a megoldást és még ráfizetnem se kellet.
Húú ezt nehéz volt végig írni telórol

-
Raysen623
veterán
Témához szólva: egyértelműen az XBOX képi világa a tetszetősebb, a PS3 meg ratyibb nálam, de lehet hogy más ember más szemgolyókkal másképpen látja és neki fordítva jön ki az eredmény...
-
Angel1981
veterán
válasz
MCBASSTION
üzenetére
Okok, köszi, az új infó volt!

-
Raysen623
veterán
válasz
Psychopeti
üzenetére
Ha Te ezért a konfigért hajlandó voltál kidolgozni a beldet akkor gratulálok!
A Hitachi vinyóról nem mondok semmit, de hogy képes voltál 2 Nvidiát berakni egy gépbe.....ha legalább ATI-t raktál volna.....16Gb RAM???? Minek? Filmeket is vágsz játék alatt? 
-
MCBASSTION
aktív tag
ez nem meglepo, mivel az xbox a Xenon PWL Gamma gorbet hasznalja, a ps3 meg az sRGB gammat...
Igazabol pc-n a legjobb mivel ott 2.2-es gammat hasznalnak (altalaban).
A fakosag meg amiatt lehet mivel a xenon gorbe elegge el van cseszve, az sRGB-nek meg a feketei kicsit vilagosak. -
Chapel
addikt
válasz
01101010111
üzenetére
Úgy tippelem, kb. minden konzol vs. pc kiadásos hírnél...lesz még egy pár

-
01101010111
csendes tag
1. típus: Gagyi konzol..
2. típus: Hülye PC-s..
3. típus: Mindegyik van és nem bántják egymást..
+ Sárdobálás, személyeskedés, warez van itt is ott is, utáljuk egymást, ez többet tud, az olcsóbb, ez nem érdekel, az engem nem érdekel, jöjjenek a statisztikák, te vak vagy, te meg vájtszemű, továbbra is utáljuk egymást…Még hányszor lesz lefutva ez a kör?
-
Angel1981
veterán
válasz
Psychopeti
üzenetére
Hát, nekem kellemes meglepetés lenne, ha a magasabb felbontáson kívül olyan nagy változást mutatna a PC-s változat grafikája.
Itt is s konzolok képviselték a fejlesztés fő csapásirányát, a többit meg már tudjuk...
-
WongFeiHong
senior tag
A szokásos képtörésen kivül semmi gond nincs a konzolos verziókkal. PC-n meg zabálja majd rendesen a gépet úgyis.
-
Chapel
addikt
Ez igaz, de a pc-s verzióban ott a dx11, ami azért (jó esetben) sokat tud dobni a látványon.

1 hét és meglátjuk, én azt várom amúgy, hogy nem lesz egetverő graf, de legalább megy majd maxon gond nélkül. Ha a gameplay okés, én ezzel tökéletesen beérem és szerintem sokan mások is.
-
Telda
addikt
válasz
Psychopeti
üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy a két konzol hány éves és az a pc mennyi idős amin játszani fogsz vele.
-
natë
nagyúr
Bár én továbbra sem látom annyira nagy számnak a grafikát, azért nem rossz, hogy két korosodó konzolon is hasonlóan néz ki (a videó alapján), mint PC-n.
-
Chapel
addikt
válasz
Psychopeti
üzenetére
...és ezzel dobtál egy gyufát a flame nevű benzineshordóba...
-
Angel1981
veterán
Ugyanaz a helyzet; a PS3 kicsit fakóbb, és világosabb, az X360 színesebb és sötétebb - kinek melyik jön be?
Amúgy grafikailag mint két tojás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- Anyagi helyzetek és életutak
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nincs sztem se kulonbseg....
Én várom a patchet.
Igaz én is PC-re veszem nincs konzolom, bár ez nem igaz mert van egy Vita, de az kézi konzol. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.