- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirus
tag
Azt hittem én leszek az egyetlen aki kiakad az okos tévé rendszerekre vonatkozó részen,
de látom sajnos mások a bőrükön tapasztalták amiért elkerültem ezeketSzámomra jelenleg a használható okos tévé rendszer az a TV hátuljára rögzített X220 thinkpad
(na jó egyelőre csak alá van téve a tv állványra).Mindenesetre nekem inkább megért 35K-t egy X220 dedikáltan csak erre a célra mert amíg el nem száll benne valami addig biztosan kiszolgálja a FHD TV-t minden szempontból (A logitech K400 már adott volt).
Próbáltam 2 félét is a fentebb említett intel stick-ekből (ASUS és Lenovo) de az SSD-s i5 laptopok után sikítófrász kerülgetett a másodpercekig nyiló mappáktól meg órákig futó windows frissítésekről.
(Hűtésről ne is beszéljünk:
- az asusnak passzív hűtése volt ezért 1600 helyett állandóan 300mhz-en throttlingolt
- lenovonak volt ventije de az meg úgy visított egy órán át a win update alatt hogy meghülyültem
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest