- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirus
tag
Azt hittem én leszek az egyetlen aki kiakad az okos tévé rendszerekre vonatkozó részen,
de látom sajnos mások a bőrükön tapasztalták amiért elkerültem ezeketSzámomra jelenleg a használható okos tévé rendszer az a TV hátuljára rögzített X220 thinkpad
(na jó egyelőre csak alá van téve a tv állványra).Mindenesetre nekem inkább megért 35K-t egy X220 dedikáltan csak erre a célra mert amíg el nem száll benne valami addig biztosan kiszolgálja a FHD TV-t minden szempontból (A logitech K400 már adott volt).
Próbáltam 2 félét is a fentebb említett intel stick-ekből (ASUS és Lenovo) de az SSD-s i5 laptopok után sikítófrász kerülgetett a másodpercekig nyiló mappáktól meg órákig futó windows frissítésekről.
(Hűtésről ne is beszéljünk:
- az asusnak passzív hűtése volt ezért 1600 helyett állandóan 300mhz-en throttlingolt
- lenovonak volt ventije de az meg úgy visított egy órán át a win update alatt hogy meghülyültem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest