Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• S_x96x_S

addikt

válasz Dragon3000 #137 üzenetére

> így nem tudom, hogy egyeseknek miért fáj, ha nem Intelt használ
    > a forumozó és úgy ír egy inteles hírhez.

Egyrészt a használtpiaci árak múlnak a vitán - másrészt pszichológia.

Akinek Intelje van és AMD-re akar váltani, annak érdeke, hogy ő még drágán el tudja paszolni a régi konfigját - és olcsón AMD-s platformra tudjon beruházni. Ha hirtelen mindenki le akarná cserélni a gépét, akkor akkora túlkínálat lenne, hogy nem lehetne "pérmium" áron elpasszolni a régi Intel konfigokat. Vagyis nem érdeke, ha túl van pörögve a hír.

pszichológia:
    másrészt egy "önvédő" mechanizmus is. Ha kiderül, hogy a konfigom az egyik napról a másikra jóval kevesebbet teljesít ( a javítások miatt ) vagy jóval kevesebb a piaci értéke, az nagyon is zavaró tud lenni.

Vagyis kell egy kis együttérzés és türelem feléjük is.
    Nehéz néha feldolgozni a "veszteség" érzést.

Amúgy én se vagyok jobb ... :R

Türelem ..

• Apokalipszis

tag

válasz Dragon3000 #137 üzenetére

előre bocsájtom, nekem tökmindegy. amelyik jobb, azt veszem ha váltok.

Nekem úgy tűnik, hogy az amd most kezd előnybe kerülni, bár ez nem lefutott dolog. Sokáig az amd volt a cheap kategória. A csórók processzora. Most, hogy ez változik, szinte kéjesen dörgölik az intelesek orra alá a helyzetet. ez mindennel és mindenhol így van. Ahol az ember tud kaliberkedni, lenyomni a másikat, meg is teszi. Megy a makkmorzsi, és kap egy érzést, hogy most nyeregben van.

Amúgy meg faszság az egész. normális ember hallgat, megpróbálja kiszűrni a reál infókat és dönt.

Új hozzászólás Aktív témák