- Fujifilm X
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
leszarom a deathloop-ot, eleve gyanús nekem hogy "csak" azzal lehet demózni az FSR-t.
egyértelműen látszik hogy látványosan kevesebb a ghosting 2.3-al CP2077, F1 alatt is.
tehát egész máshogy viselkedik más-más játékokban a ghosting csökkentés.az meg hogy folyamatosan hivatkozol itt "fejlesztőkre", elég gyenge blöff!
kiazmiazéshol?! de még akkor se számítana túl sokat (mert ugye hallottunk már ilyet hogy Xpénz és mondd már eztmegezt mert kell a reklám), csak hát ugye kell valamire hivatkoznod ami jól hangzik.
nem az a probléma hogy engem nézel hülyének, hanem hogy mindenkit annak nézel.
addig csűrve csavarva a mondandódat míg "szerinted" te jössz ki belőle győztesen.
ez meg minden, csak nem szakmai.
UE5 cikked óta nem tudlak komolyan venni, a highresmeshtdirektbeanimálós vízióddal!elhiszem én neked, hogy a vörös az új kíkesződ. de a gyakorlat egész más mutat eddig.
[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
DLSS 2.3 látványosan jobb CP2077-ben...
-
copass
veterán
válasz Fitzgerald #47 üzenetére
kis bűvészkedéssel bármibe bele lehet varázsolni shadereket.
ReShade.me
az egy más kérdés hogy milyen lesz a végeredmény FSR-el."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
persze vannak kivételek...
ultra...minden szar rátolva, motion blur és a többi!
elég a high, kinyomod a motion blurt és máris megvan a 60 fps.
de tény hogy dlss-el jobban fut minden.
az XX50 végű mindig gyengébb kategória."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
csak az amd szenved a raytrace-el. dlss a legjobb megoldás a skálázásra jó minőségben gyengébb rtx kártyáknál, mert hw csinálja.
nekem az rtx 3060 12 GB mindent visz stabilan 60 fps-en raytrace-el, egyetlen játék volt szinte játszhatatlan. a The Ascent, de az annyira szarul van optimalizálva hogy rtx 3090 is éppen hogy elég neki!
3050-t nem éri megvenni 170-ért amikor 190 körül már kapsz 3060-at...[ Szerkesztve ]