- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Régi szép Brainiac-es idők....
-
shteer
titán
szóval így kell aktiválni a csillagkaput
szerintem jónak tűnik..
-
kpityu2
őstag
Egy újszülöttnek minden vicc új.
Egyébként nálam bevált CD/DVD megsemmisítési technika, hogy egy oldalcsípővel vagy harapófogó sarkával megcsípem körbe a peremét és már pattan is szét.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
DRB
senior tag
Ez hogy fenébe jött elő most, kb. 15 éves dolog, valami nosztalgia akart lenni? Egyébként aki még nem próbálta szerintem hagyja is fenébe, akad videó erről bőven, így sok mindenről nem marad le, csak azért mondom, mert rohadt büdös, a mikró még legalább egy hétig bűzlik utána. Én valahogy ódzkodom attól, hogy a reggeli kakaót egy ilyen, égett polikarbonáttól bűzlő mikróba melegítsem meg, de lehet csak én vagyok finnyás.
(#36) Jim Tonic:
Anno ezt úgy csináltuk, hogy egy pohár vízre(kb. 1.5 deci) raktuk a CD-t, a víz elnyeli a sugárzás egy részét, így 5 max. 10 mp alatt nem vágod haza a mikrót. Egyébként ezt a „technikát” 6000 szeres CD írásnak hívtuk. A végeredmény meg azért olyan amilyen mert a 8-12-16 szorosan írható CD nem bírja, nade majd 10-15 év múlva, de tévedtem, most sem bírja. -
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
jerry311
nagyúr
Még épp időben, mielőtt végleg eltűnik a CD.
-
Zotya84
őstag
Amíg a Digi ki nem vette a Discovery-t a listából azóta nem, mert letölteni nem tartom fontosnak. Viszont ennyivel is kevesebbet tévézem...
(#38) Silentfrog: Hát még a Princo-k...
[ Szerkesztve ]
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
hemaka
nagyúr
Jó gif
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
kromatika
veterán
És a sütőre ez milyen hatással van?
-
Silentfrog
veterán
Az én 15 éves rózsaszín Arita lemezeim mikró nélkül is így néznek ki!
-
aelod
veterán
Vágjatok ketté egy szőlő szemet egy éles késsel és tegyétek a mikróba
(#35) Jim Tonic
De vannak ilyen gyorstöltős videók..
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
nagyúr
válasz BlackSoft #20 üzenetére
A valóság meg az, hogy bármilyen fémtárgyról visszaverődhet a hullám a magnetronba, amivel túlmelegedhet, és szépen hazavágod.
Vannak olyan mikrosütők, amik megengedik, hogy fémet rakj bele, de azoknál is pontosan leírják a módját, és a CD valószínűleg egyik könyvben sem szerepel.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
nagyúr
Ugye az iPhone 6 hegesztős videók nem jönnek majd..?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
pigster
senior tag
Mikro nélkül:
http://www.mazegenerator.net/
Style: theta -
zseko
veterán
-
darealkilla
aktív tag
Durva bűz lesz a a mikrozott optikai lemeztől
én vagyok az ördög
-
bteebi
veterán
Én se mertem volna, de amúgy mindig is érdekelt . Fémet (talán valamilyen evőeszközt, de még az is lehet, hogy csak fém szélű tányért) már tettem be, de azt hiszem azt is csak véletlenül, és már az is elég ijesztő volt.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
A`rpi
addikt
2000 környékén volt úgy kb aktuális.
-
mizu
aktív tag
A Mítoszvadászokat senki sem nézi?
▫️ PH! FAN ▫️
-
Egy csillagos háttér, néhány efekt és megvan a halálcsillag építése......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
horvathkrisz
addikt
Gyufával érdekesebb: Youtube video
-
gerii
addikt
A mikrót remélhetőleg nem használja senki egy ilyen után kaja melegítésre, egy alapos takarítás nélkül.
CD gyilokra a fűrész sem jó, én a szemüveg + dobozban kettéhajtást csináltam. (kesztyű sem árt)
[ Szerkesztve ]
-
EMPeter
csendes tag
válasz Plasticbomb #21 üzenetére
Gondolom arra gondol, hogy a CD-ben a D már lemezt jelent, így lesz a CD lemezből kompakt lemez lemez.
The final frontier begins in this hall. Let's explore it together.
-
BlackSoft
addikt
Ez csak hosszú üres járatásnál történhet meg, egyébként veszélytelen a mikróra, ha beteszel egy CD-t 10mp-re, ami alatt megtörténik a cikkben látható jelenség.
(#10) Kasya: Olyan turmix nekem is kellene
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Kephamos
addikt
CD LEMEZ?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem kell a mikróba tenni, elég ha kézzel félbe van hajtva, akkor a törésvonal mentén szétreped, és a fém darabkák beterítik az egész szobát.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Televan74
nagyúr
Van egy kiszuperált működő mikróm.Most már tudom hogy fogom megsemmisített a régi letöltött lemezeimet.
Mindenbe beleugatok!!!
-
MZperX75
addikt
Én is mindenféle dolgot tettem a mikróba,pl leves,pörkölt ,pizza,és különös dolgot vettem észre ,milyen jó is melegen enni az ételt.
Ez már megint egy ilyen blikkes hír,gratulálok kedves PH.
-
-
-
QwErTy42
addikt
Szakállas vicc.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
törölt tag
válasz Peter Kiss #1 üzenetére
Nekem a Terminátor 2
-
elefant
őstag
válasz Peter Kiss #1 üzenetére
basszus dehát nekem is! csak nem mertem odaírni, nehogy tökéletesen hülyének tűnjek.
-
BlackSoft
addikt
Szerintem ezt a PH!-sok jelentős része már próbálta Én valamikor 2000 körül rakosgattam a mikróba mindent, köztük cd-t és dvd-t is
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Peter Kiss
őstag
Valamiért a Death Star jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Interactive Brokers társalgó
- Androidos fejegységek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Path of Exile 2
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M Ryzen 5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB GDDR6 CM TD500 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest