- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nem azt mondtam, hogy nem megoldható xy módszerekkel, hanem hogy nem ez a szokványos eljárás. Az MS oldala, vagy maga a support ilyet vsz nem is nagyon ajánlana, mivel aszem már a saját tooljaik (lemezkezelő, diskpart) sem tudnak MBR - GPT között adatvesztés nélkül átkonvertálni.
Nekem az említett megoldás pont nem jó, mert ugye én az ellenkezőjét szeretném, ami macerásabb lehet. Magát a Windows 8.1/10 telepítőt be tudom pendrive-ról bootolni UEFI-ben és shift + F10 után parancssor is van. Csak ugye egy működő és pontos leírás kéne. Annyit már gányoltam, hogy simán átkonvertáltam GPT-re a lemezt, de az nyilván kevés volt a bootoláshoz...
Itt kéne külön EFI partíció, Windows Boot Managert hozzáadni a boot listához stb. Most visszakonvertáltam a lemezt MBR-re, aztán egyelőre elvan egy USB-s külső házban. Az adatokat majd lementem, aztán ha más nem megy, akkor marad a teljes költöztetés és UEFI szerinti újratelepítés. Csak ugye mindent elölről beállítgatni, minden programot feltelepíteni nem éppen kellemes...
Igen, amúgy valószínűleg a gyártó sara is és kicsit nonszensz. Többen mondták már ismeretségi körben, meg innen a fórumról is, hogy olyan nincs, hogy nem lehet belépni a BIOS / UEFI-be. De ezek szerint mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már nincs egy teljes hónap a Windows 10 ingyenes frissítési időszakából, a vállalat marketingesei újra támadnak.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest