Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
Tudom,hogy nem számít és az ember soha nem nézi a gépben a tápot,de nagyon jól néznek ki ezek szerintem.
-
válasz
csontraket #16 üzenetére
Teljesen egyetértek. Ár/teljesítményben verik a mezőnyt, de ezen felül is a legjobbak közé tartoznak.
-
válasz
Feketelaszlo #13 üzenetére
FSP Aurum S Goldom van, mindjárt kettő is, mert annyira beváltak. Működik az elv.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha nem ciceregnek annyira, mint Seasonic Platinumjai, akkor örömteli ez az új táp a piacon.
-
Feketelaszlo
senior tag
Hogy a viharba ne tudná befolyásolni. Kerül plusz felület a távozó levegő irányába? Kerül. Meg fogja ez változtatni a leváló áramlást? Valahogy biztosan. Más kérdés, hogy ahhoz, hogy ez érezhető legyen, valószínűleg elég magas légszállításra (s vele sebességre) van szükség, szóval alacsony terhelésnél - ahol elvárás a halk üzem - kétlem, hogy sokat jelentene. De ha az FSP-nél leszimulálták és ez jött ki, akkor biztos működik valamilyen üzemállapotban. Amit én nagyobb rejtélynek tartok, hogy attól, hogy nem sugáriányban távozik a meleg levegő, mégis miért lenne jobb a hűtése a cuccnak?
-
törölt tag
Nem néz ki rossz tápnak
-
Akula
őstag
850, 1000, 1200
na itt be is fejeztem az olvasást. itt mindenki 80+ tápot csinál. megnznék egy ilyen hatásfokot 100W-on is. -
tornas
őstag
Nem is tudom...
Még mindig csak valami "marketingszagot" érzek a dologban. Azok a rácsminták (mintha felfelé mutató nyíl hegye lenne) nemigazán fogják befolyásolni a légáramlás irányát. Szerintem...
Mivel ez is csak egy vékonyabb lemez, így mindegy hogy milyen minták vannak a tápházon, a légáramlás egy-irányú lesz. Ahhoz hogy úgy változzon meg a légáramlás iránya ahogy a képen szerepel, ahhoz egy kicsit vastagabb anyagot kellene használni amikben a furatok (rácsminták) is ferdén vannak kimunkálva (kifúrva)!
-
tornas
őstag
"A termékek érdekessége a hátsó szellőzés kialakítása, aminek hála a meleg levegő nem teljesen merőlegesen, hanem alsó tápos háznál felfelé, míg felső táposnál lefelé távozik."
Lehet csak én vagyok vak, de én semmiféle nagyobb változást nem látok a légáramlás irányának megváltozásában. A tápventi lapátjainak állása is erről árulkodik. De mégis hogyan távozhat így a meleg levegő lefelé felső tápos házban ?!?!
-
Reinkz
senior tag
A felső és az alsó tápos házakban is, fizikailag ugyanúgy áll a táp, ebből kifolyólag nem értem miért szállna más iranyba a levegő, nem beszélve arról hogy a fizika törvényei szerint a meleg levegő mindig is felfelé fog szállni.
-
mghltm
addikt
FSP Aurum PT 1200W @ jonnyguru
FSP Aurum PT Series 1200 W @ techpowerup
nem mf, hanem fm a pontos tipus
-
-=MrLF=-
senior tag
Ebből is jöhetnének a kisebb változatok, hogy legyen konkurenciája ezeknek:
[Seasonic Platinum nagy hatásfokú tápegységek 400-1200 wattig]
Egy kis árverseny nem ártana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Aurum PT megoldások 80 Plus minősítés Platinum fokozatát szerezték meg.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest