Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBR
senior tag
Windows Phone-on mi 'má ez a játék???

-
davidsone
addikt
Van benne 1-2 jó ötlet, LANpartyra tökéletes
-
Scholes9
nagyúr
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Mire gondolsz? Ott már unalmas?
-
Teasüti
nagyúr
A PC-s szörny képesség használat elég béna kiosztást kapott.

Láttam már ennél kifinomultabb harcrendszert is.
Mozgás közben annyira nem frankó a számokat nyomkodni.
-
gyáliSanyi
őstag
20-30 óra játék után kíváncsi lennék mennyi pontot kapna a cikkírótól.?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
tabi.tamas
üzenetére
Lopakodni kell és hamis nyomokat hagyni. Például rögtön az induláskor elindulni valamerre, majd lopakodás és 180 fokos fordulat. Így lehet elég időt csinálni stage 2-re, ha nem profik a vadászok

-
MageRG
addikt
Neutronbomba? Ehhe.
Ugyanaz a kérdés, mint hogy a marslakók miért szállnak le és vívnak földi harcot az emberekkel?
Vagy Skynet miért nem permetezte le a lázadó embereket pl. feketehimlővel (XX. sz-i harci tech.)?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a Starship Troopers (a könyv) társadalomkritika, ami kb. arra akar kilyukadni hogy annak szabadna csak szavaznia (és ezzel esetleg háborút indítani), aki tényleg megtapasztalta a háborút közelről.
Nyilván ebbe a "megnyomok egy gombot és megsütök 1 millió bogarat" megközelítés nem fér bele. -
tabi.tamas
csendes tag
Volt szerencsém még a béta alatt kipróbálni.
Szörnyként:
Nagyon para
Folyamatosan figyelsz a vadászokra, rohansz és csak időnként tudsz elejteni pár állatot a szintlépéshez. Gyakorlatilag érthető üldözési mániám volt a meccs közben.
Max szinten pedig lehet keresni egy szűk helyet ahol előnybe kerülsz és lemészárolhatod a vadászokat. Nagyon tetszett. Egészen a második alkalomig. Aztán gyakorlatilag úgy néz ki a dolog hogy a pálya szélén rohansz körbe-körbe hogy ne érjenek utol. Gyorsan szintetlépsz majd legyőzöd a vadászokat.... ha baj van meg elmenekülsz 
Vadászként:
Kaotikus. Senki nem teszi a dolgát és igen... kellenek a barátok, akik tudnak veled játszani.
A játék jó, nagyon hangulatos, de személy szerint a 10. alkalomra elveszítené már a varázsát. Mondom ezt úgy hogy 5 kört tudtam menni.
-
Sirandrish
legenda
Az alapkoncepció nekem bejön. Viszont videók alapján én mindig úgy látom hogy a szörny mozgása olyan esetlen. Nem mindig látni hogy mégis hova ütünk vagy ilyesmi. Bár lehet szokható, de engem ez picit zavar.
Hozzáteszem, kipróbálni még nem tudtam.. -
nubreed
veterán
De te nem vagy hollywoodi döntéshozó/producer. Ők minden hülye és bugyuta történetben csak a pénzt látják.
Ahol olyan csodálatos alkotások születhetnek, mint a Mega Shark vs. Giant Octopus, ott ne csodálkozzunk semmin. 
-
WayneGace
őstag
Nekem úgy rémlik, hogy több emberlakta bolygót is támadtak a bogarak. Hogy csak aszteroidát térítettek el, ami becsapódik a bolygóra vagy invázióval, nem tudom. Viszont a filmben a cél a főbogár, az agy, aki irányítja őket az adott bolygón vagy régióban, (nem rémlik pontosan ez se) elfogása volt a cél. Hogy megértsék őket, tanulmányozzák. Vélhetően azért, hogy később legyőzzék őket.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
migthy man
üzenetére
Közben .LnB leírta itt.
-
wolfman
veterán
Akkor mit szólnátok a Neutron bomba verzióhoz? Nagyot pukkan, 2 hét és nincs sugárzás sem. Meg még mindig ott van a szőnyegbombázás verzió is. Előjönnek, figyelik, odamennek, lebombázzák, ennyi.
Annak ellenére, hogy a föld alatt éltek, folyamatosan a bolygó felszínén folytak a harcok, szóval megint csak lehetett volna bombázni.nubreed: Ebben az esetben, ha kitalálok egy logikailag erősen kifogásolható filmtörténetet, akkor nem készítem el, nincs mit 2 perc alatt befejezni.
Vagy akkor szentelhettek volna a filmben max 2 percet arra, hogy elmagyarázzák, miért nincs bombázás, miért kivitelezhetetlen egy neutronbomba. -
PhilBrick
őstag
A játék jó. Változatos, ötletes.
Az üzleti modelljük viszont valóban egy utolsó kapzsi mocsokság.
-
.LnB
titán
"60 dolláros alapjáték és a 25 dolláros season pass mellé még 136 dollárnyi skint is vásárolhatunk magunknak."
Ez ám a business...
Kicsit elszomorító. Oké tudom nem kötelező megvenni, de akkor is! -
csongi
veterán
Én sem látok benne túl sok fantáziát, valamikor már volt ilyen, az Alien sorozatban. Semmi új. Rövid lejáratú lesz ez is.

-
wolfman
veterán
William Cabot nevű fickó összeszedte a galaxis legjobb vadászait, köztük zsoldosokat és börtönszökevényeket, akik négyes csoportokban harcolnak meg a hatalmas szörnyetegekkel. Gépfegyverekkel meg mesterlövészpuskával. Szerintem egyszerűbb lett volna légicsapást kérni, de talán a hadsereget bevetni sem lenne egy ostoba gondolat, arról nem is beszélve, hogy a bolygó élővilága alapvetően a szörnyek nélkül is elég veszélyes ahhoz, hogy a gyarmatosítók saját védelmük érdekében telepítsenek valamilyen rendszert
Ez a fajta gondolatiság már a Starship Troopers film idejében is megfogalmazódott bennem, hogy mi a fészkes fenéért nm lehet inkább atomot vagy valami rettenetesen pusztító cuccot szórni a bogarakra, miért kell gyalogos katonákat a vesztőbe küldeni??? Volt is jelenet a filmben, hogy a nagy bogár hordára rádobtak valami igen pusztító napalmot, a film elején meg beszéltek is róla, hogy minek a késdobálást gyakorolni, mikor megnyomjuk a gombot és megy az atom, ettől függetlenül semmi ilyen nem volt a filmben, inkább hulljanak a mieink tök feleslegesen.
-
he7edik.
addikt
Ez a játék egy iparihulladék egy hónap múlva már a kutya se fogja játszani.
-
hommeros
őstag
" műfajt én alapvetően egérrel és billentyűzettel játszva gondolom élvezhetőnek,"
Objektív a teszt, az a fontos. Itt abba is hagytam az olvasást.
-
migthy man
csendes tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
miért?
-
#Morcosmedve
veterán
Kipróbálnám, de ahhoz kell várjak egy kis árcsökkentésre...Köszi a cikket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ezek a mai fitalok csak az onlájn 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit elszomorító. Oké tudom nem kötelező megvenni, de akkor is!