- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
válasz
szabi__memo #409 üzenetére
Ja nem én totál elégedett vagyok, hiszen az átlag konfignál mutatott 25-30% sokszor egy újabb vga generáció által hozott többlet, itt meg gyakorlatilag ingyen jött.
Én csak a Kaveris eredmények miatt vagyok csalódott, de kíváncsi vagyok mennyi hoz majd egy gyengébb, de "normális" sávszéllel bíró 7730-as kártyánál pl.
-
rodrigez
senior tag
válasz
szabi__memo #407 üzenetére
A középső konfigon mért 25% reálisnak hangzik, de mivel pont a gyengébb gépeken való gyorsabb futást harangozták be, ezért a Kaverin mért 14% igen harmatos, de gondolom ott minden az édes kevés memória sávszél miatt annyi amennyi. Az ultra gépen mért 58% meg remekül hangzik, de akinek 12 szálat kezelő Intel procija van 2db X290-essel, szerintem pont leszarja a teljesítmény többletet.
-
rodrigez
senior tag
válasz
szabi__memo #405 üzenetére
Egy kis teszt + how to enable
http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/bf4-mantle-live
-
rodrigez
senior tag
Én pont ettől félek és ezen töprengtem, de megelőztél. A Furmark azért gyilkos mert viszonylag egyszerű és a kártya egészét csúcsra tudja járatni. Egy dologgal terheli meg, azzal istenesen. Egy játékban sok más egyébtől is függ a fogyasztás, nem lehet konstans kiakasztani a hw-t, van relatív sok "üresjárat", proci is dolgozik sokat, fizikán, egyebeken. Ha nem is Furmark szintű melegedést és fogyasztásnövekedést várok, de kimutatható hőmérséklet növekedést igen azonos játék alatt eltérő leképzőkkel.
-
rodrigez
senior tag
Egyet értek. A Titan és a 290X egy szinten van DirectX11 alatt a BF4-ben. Ez tehát a kiindulási alap. Nem állna a "nevetségessé teszi" megjegyzés +10%-os teljesítménytöbbletre. De szerintem még 20%-osra sem. Én legalább 30% különbséget várok a két kártya között. De ami sokkal jobban érdekel az a középkategória, mert elvileg a gyorsulás ott még több lehet. Remélem a Kaveri iGPU-jával is tesztelnek majd ha méltóztatik megjelenni, mert oda nagyon el fog kelleni az API nyújtotta közvetlenebb hardware elérés, hiszen ott a lehető legjobban és optimálisabban ki kell aknázni a szűkös erőforrásokat. Szűkös alatt nem magát a GCN magot, sokkal inkább a memória sávszélességet értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Johan Andersson felvázolta a rendszer képességeit – drámai a különbség a szabványos API-khoz viszonyítva.
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tempest Rising teszt
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- 3 hónapos Sapphire Pulse AMD Radeon Rx 7900 XTX 24 GB, 33 hó garanciával!!
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest