- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Köszi a tippet, ezek szerint te jól ismered a környéket.
Itt élsz esetleg? Amúgy elég alapos típus vagyok, és nem költök feleslegesen, szóval már korábban utánajártam, hogy mi nekem a legkedvezőbb opció a metrójegyekre. :-) Nem maradok itt sokat, mert a kiállítás után elnézek más városokba is. 11-én megyek majd haza.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Beengedőkapu van. A bemenetelnél csak oda kell tartani a géphez, hogy kinyíljon a kapu, a kimenetelnél pedig be kell dobni a gépbe, hogy kinyíljon. Európa számtalan nagyvárosában ugyanilyen ki-beengedő kapus a metró, csak a jegy más, többnyire papír meg kértya szokott lenni, ilyen zsetont itt látok először.
A zseton megvásárlása amúgy baromi egyszerű, gépből lehet venni minden állomáson, ami visszaad és papírpénzt is elfogad, az összeg pedig a távolságtól függ. Az automata felett van egy térkép, amin minden megálló fel van tüntetve, hogy az mennyibe kerül onnan, csak megnyomom a megfelelő gombot, bedobom a pénzt és adja is a zsetont. Egy rövidebb metróút 20 NT (új tajvani dollár), forintban az kb. 150 Ft, nem vészes, a hosszabb metrózás 35 NT-be (kb. 250 Ft) került. És tiszta, korszerű, egyértelműen feliratozott, 2-3 percenként jár, hajnaltól éjfélig, szuper az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest