Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Hát én nem lennék vega. Fizikai munkát végzem, nem élhetek méhpempőn, búzacsírán és egyéb gusztustalanságokon. Az effajta egészséges kaják számomra ehetetlenek. A vega kajához általában kevesebb fűszer , meg nulla só is jár - emiatt sem állnék át húsnélküli étrendre. Az embernek különben sem olyan bele, mint egy nyúlnak (Igaz, a macskáéhoz sem hasonlít). A jól megsütött hús könnyebben emészthető, mint teszem azt fel, egy adag rántott gomba (ami persze se nem növény, se nem állat...). A növények közt is van egy kazal génmódosított cucc, a bioélelmiszer kicsi, savanyú, és kukacos
. Őszintén megvallva nem érdekel az sem, hogy szenved-e egy állat mielőtt elfogyasztom. Pár hónapja agyonütüttem egy pár méretes, rántani való pontyot, meg keszeget. Nem szívesen tettem meg, de ennem kellett. Az állatokról mindig mindenki lelket tételez fel, ennyi erővel a növénynek is joga lenne az élethez. Ez is egy marhaság. Hatmilliárd embert etetni kell naponta, ezt nem lehet már csak úgy megoldani, hogy Pista bá kihajtja Riskát a mezőre, hogy zabálja tele a pacalnakvalóját. Nem az állatevéssel van baj, hanem a kritikátlan táplálkozással. A vega táplálkozás az egyik véglet, húst hússal a másik. Nem halna bele a drága vega néni, ha lenyomna egy-két főtt tojást a torkán, meg halat enne, plusz némi sajtot. Én kínosan figyelek arra mit, eszem, és hogy az miből készül. Igyexem a változatosságot is biztosítani. (paradicsom, saláták, hagyma - lesz@rom, hogy nem randira való kaja - olivabogyó) Gyakran vásárolok a pesti Nagyvásárcsarnokban (a Cserpes tejet /kakaót kóstoljátok meg, marha finom), ahol nagyon sok prémium minőségű élelmiszert lehet kapni, olcsóbban mint a teszkóban, ósanban, spárban.Kapni lehet a lótól kezdve (marha drága, de szerintem finom) a rákon át a brokkoliig mindent, és a Csarnoknak amúgy is hangulata van...
Szerintem inden kaja minősége az alapanyagoknál dől el. (A spagetti is darált marhából készül - pulykából készítve nagyon büdös). Aki szereti a gyomrát, az nem tömi szalmával.
Ez a vegaszex dolog meg olyan, mint a túlzásba vitt, baszatlan feminizmus - ez már a mások útálata. Még szerencse hogy az emberek azon vitatkoznak, hogy így meg úgy ölik a szegény szerencsétlen állatokat (a libatömésről jutott eszembe, hogy anno anyuék is tömték a libákat - egy kazal asszony, kukoricás lavórral sztorizgatva, szenvtelenül etet kényszeresen egy kazal szárnyast...), közben meg egymást ölik fegyverekkel. Nem a kajában, hanem bennünk van a hiba.
[OFF][/OFF]Hihetetlen, hogy mennyire elszabadult az emberi marhaság.
Új hozzászólás Aktív témák
lo ''A vegaszexualitás nem egy újfajta fétisőrület takar, csak a húsevő humanoidokkal való szex teljes elutasítását. Egy...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest