Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Tényleg elég nagy öngól. Legalábbis azon vásárlókat alapul véve, akik egy kicsit is konyítanak hozzá, vagy legalább utána néznek a témának. Persze az átlag vevők azt sem tudják még, hogy a HDR-t iszik e vagy isszák, max a gyorsan átfutott termékleírások marketing szövegéből van némi képük, hogy "mit is csinál" a HDR úgy általánosan, de nekik mondjuk nem is biztos, hogy számítana, vagy, hogy észrevennék e a hiányát.
(Ezt nem a nagy HDR guru mondja belőlem
, mert nem vagyok az, de az ilyen alap dolgokra odafigyelnék...)Mondjuk ez a 2 szabványos kavarás nekem sose tetszett más technológiák terén sem, többnyire csak a vásárlók szívnak vele. Nem tudom most hogy áll a dolog (messze még a TV váltás
), de szerintem ennek meg lenne az esélye, hogy minden TV gyártó is észhez kapjon és mind két HDR támogatását is alapból alkalmaznák. Mert ugye ez meg a "másik vége" a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mert nem vagyok az, de az ilyen alap dolgokra odafigyelnék...)