Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Tényleg elég nagy öngól. Legalábbis azon vásárlókat alapul véve, akik egy kicsit is konyítanak hozzá, vagy legalább utána néznek a témának. Persze az átlag vevők azt sem tudják még, hogy a HDR-t iszik e vagy isszák, max a gyorsan átfutott termékleírások marketing szövegéből van némi képük, hogy "mit is csinál" a HDR úgy általánosan, de nekik mondjuk nem is biztos, hogy számítana, vagy, hogy észrevennék e a hiányát.
(Ezt nem a nagy HDR guru mondja belőlem
, mert nem vagyok az, de az ilyen alap dolgokra odafigyelnék...)
Mondjuk ez a 2 szabványos kavarás nekem sose tetszett más technológiák terén sem, többnyire csak a vásárlók szívnak vele. Nem tudom most hogy áll a dolog (messze még a TV váltás
), de szerintem ennek meg lenne az esélye, hogy minden TV gyártó is észhez kapjon és mind két HDR támogatását is alapból alkalmaznák. Mert ugye ez meg a "másik vége" a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest