Hirdetés
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Tényleg elég nagy öngól. Legalábbis azon vásárlókat alapul véve, akik egy kicsit is konyítanak hozzá, vagy legalább utána néznek a témának. Persze az átlag vevők azt sem tudják még, hogy a HDR-t iszik e vagy isszák, max a gyorsan átfutott termékleírások marketing szövegéből van némi képük, hogy "mit is csinál" a HDR úgy általánosan, de nekik mondjuk nem is biztos, hogy számítana, vagy, hogy észrevennék e a hiányát.
(Ezt nem a nagy HDR guru mondja belőlem
, mert nem vagyok az, de az ilyen alap dolgokra odafigyelnék...)Mondjuk ez a 2 szabványos kavarás nekem sose tetszett más technológiák terén sem, többnyire csak a vásárlók szívnak vele. Nem tudom most hogy áll a dolog (messze még a TV váltás
), de szerintem ennek meg lenne az esélye, hogy minden TV gyártó is észhez kapjon és mind két HDR támogatását is alapból alkalmaznák. Mert ugye ez meg a "másik vége" a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, mert nem vagyok az, de az ilyen alap dolgokra odafigyelnék...)