- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Fincsi kis dolgok ezek, és mint tudjuk a hideg borogatás sohasem árt a videokártyának
"in medias res"
-
lizRRR
őstag
-
lizRRR
őstag
És neked nem szokott be szagattni játékokban?
Pl olyanokra gondolok , hogy pl én cod4-ezek és crtl+alt+del az elején 6x-7x meg kell csinálnom mert szabályosan kifagy.
Meg néztem 132 mb szabad hely volt.
Hozzá tenném , hogy max grafon tolok minden játékot.
GTA 4 , BACKOPSAz én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
sto1911
veterán
Az also kepnel kellett vagy fel perc, mig leesett, hogy az nem RAM, hanem VGA, olyan picinek tunik...
-
aram01
nagyúr
nagyon nyomják ezt az 580-at,ár érték arányban érdemes váltani rá? (ne fanok válaszoljanak )
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
zolyee
tag
Nem rossz dolog a vízhűtés, de én is kevésnek tartom a single radit egy ilyen kártyához.
-
kpal
nagyúr
válasz pottyantós #44 üzenetére
ez a fejlesztés is pénztárca kérdése és kinek mire kell mire van igénye.
-
KG.
tag
válasz pottyantós #44 üzenetére
3év mulva meg megkapnád ugyazt a tejlesítményt egy középkategóriás kártyán, szinte 10ed annyi fogyasztással, hiába elég lenne, akkoris megérné cserélni a fogyasztás miatt!
Ha érdeklődsz valamelyik termékem iránt, írd le melyik hirdetésre hivatkozol!, nem vagyok gondolatolvasó hogy kitaláljam!
-
zazahoho
őstag
igen vagy a másik
de ezek közül is jöhetne bármelyik
de hogy a témába is vágjon :TX 580 FTW Hydro Copper 2 ez az igazi vizes 580-as
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
félisten
"Az Inno3D koncepciója még jobbnak mondható, hiszen a iChill Black szériás GeForce GTX 580 komplett vízhűtést használ."
Ejnye. Jobb az a vicc, mint egy fullcoverblokk?
Nemá"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
superecneB
őstag
Nem tudom miért szidjátok az inno-t tök jó kis cég olcsó árak. Egy jó ideig öngyilkos hangos hűtéssel forgalmazták a kártyákat de ha megnézitek a legtöbb esetben referenciát követték, nem áttervezték egy szarabb hűtésre amikor meg az embernek van egy VGA hűtője amit a köv karira is rá tud rakni, akkor nagyon jól jön egy olyan gyártó aki olcsóbban adja ugyan azt a terméket.
-
Robi BALBOA
őstag
Hát az inno 3d csövezése elég karcsúra sikeredett, szerintem 4mm-es átmérővel ha rendelkezik, ami viszont úgy lecsökkenti a keringést még egy jobb punpával is, hogy alig fog csordogálni benne a víz a single radi már csak hab a tortán, minimum 8/10-es csövezés, de én (kis telhetetlen) inkább 10/13-ast alkalmaznák, minimum egy dupla radival.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
syC
addikt
Hogyha már kiad valaki ennyi pénzt egy kártyáért, és vizezni szeretné, akkor nem biztos ( biztos, hogy nem ) ezt fogja választani feltételezve azt, hogy van némi hozzáértése. Újabb marketing fogantyú, avagy írjuk le a kötelező köröket.
•
-
Angel1981
veterán
Mit is mondhatnék?
Ennyi pénzből jó kis komplett konfigot lehet építeni! -
nagyúr
Szerintem egyel sem lenne. 4670 után egy GTX460-at próbáltam ki. Hát.... 4670 1440x900 - 460 1920x1080... Annyira erős kártya hogy nagyon. Akkor egy 580! Még annál is... Jó tudom, jön majd a crysis három, ami megint egy "bencsmárk" progi lesz, amivel lehet játszani, ahhoz majd kell 2 db. De egy is bőven kiszolgál egy olyan személyt, aki full hd-ben akar játszani max grafon... Ennyi, ja meg olcsóbb is ha egyet veszel.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Boxi88
őstag
Nagyon komolyak! Gondolom két ilyen SLi-be és vagy 2 évig nincs gond egy játékkal sem
-
Peter13
senior tag
válasz Stalker-2572 #14 üzenetére
Hmmm, hát igen. Mondjuk annyi előnye lehet, hogy mégiscsak egy 12cm-es venti (ami nehezen férne rá egy kártyára), illetve a radiátort ki lehet tenni a ház falára/hátlapjára/ előlapjára, és kintről tudja beszívni a hideg(ebb) levegőt. Ezzel együtt bennem is vannak kérdőjelek: nem vitték túlzásba a dolgot annyi szent...
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Male
nagyúr
válasz Stalker-2572 #14 üzenetére
Szerintem is túl kicsi, így mindössze annyi értelme van, hogy a hőt el lehet vinni a kártya közeléből, és nem ott fog dőlni a meleg a gépbe, hanem egy "jobb" helyen, vagy esetleg a gépen kívül.
-
Stalker-2572
veterán
Mi értelme van egy ilyen kicsi radiátornak? Jobban hűt egyáltalán mint egy nagyobb légborda? I dont think so.....
All Black...
-
kpal
nagyúr
Szép próbálkozás a többi gyártótol is de az Evga Hydro az a legjobb .
-
mghltm
addikt
válasz adamkaa777 #5 üzenetére
meg kell vedenem az inno3d-t: az ichill cuccai eleg jol sikerultek, gyarilag komoly hutessel ( zalman, ac ) latjak el a kartyakat. nyilvan nem evga/bfg szinten vannak, de mar tulleptek az ipari hulladek szinten
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
TESCO-Zsömle
titán
Azért a gyártók lehetnének annyira figyelmesek mint az EVGA. Náluk láttam idén, hogy az 1 slotot foglaló vizezett GTX580-ra egy slotot foglaló hátlapot tettek... Tudom, apróság, és amúgy se számít sokat, de azért a semminél több.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Archer
őstag
Azért ne túlozz, még egy fél colos kerti tömlő is jóval vastagabb ennél, ez inkább benzinslag Nem igazán értem, hogy miért hatékonyabb ez így egy ekkora radiátorral, mintha simán csak rátették volna a kártyára. Egy izmosabb léghűtésen szerintem simán van ekkora felületű borda de még talán nagyobb is.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
zazahoho
őstag
válasz adamkaa777 #5 üzenetére
hát igen mondasz valamit ,anno azért bfg csinált zárt rendszerű hűtést 295 -re az nagyon komoly volt ,csak le kellett volna másolni
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Góliát
őstag
SZAR
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
zazahoho
őstag
inno 3d csőkivezetése nagyon nevetséges kb mint egy vékony kerti slag
-
törölt tag
Nem értem, miért kellett a Point of View-re dupla slot-os hátlapot tenni, mikor a vízhűtés egy slotot foglal el.
-
danati
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy az a szimpla radi mennyire tudja lehűteni az 580-at...
Én minimum egy tripla extreme radira kötném rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gigabyte Amd Radeon RX 5700XT 8GB 6hó jótállás/számla
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- MSI Amd Radeon RX 5700XT Videókártya 6hó jótállással/számlával
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10Gb
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest