Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A Samsung tabletjei is tele vannak bloatware programokkal, mint a telefonjai?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
halkow
őstag
Mindig minden körülmények között a nyers erőre bízzák a folyamatosságot amit előbb-utobb döcögés fogad
Alcatel onetouch idol2s the king
-
exelsior1
senior tag
Én akkor inkább már a 8.4-es-nek örülnék ilyen procival (és legyenek szívesen a nagy tesó kijelzőjének RGB alpixel elrendezését alkalmazni ), már simán kivált Notebookot, főleg hogy árulnak hozzá billentyűzet dokkolót is
Galaxy S10
-
Tetszik De én inkább a samsung note tablet 10.1 újabb kiadását várom.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
babkukta
senior tag
Hidd el, rengeted dolog múlik azon, h laggol e a készüléked vagy sem. Én pl Sonynál 3 kezdőképernyőt használok, és egyiken sincs netről frissülő widget. Hibátlan.. még mindig Sokan panaszkodnak arra is. Valszeg itt is az a helyzet. Mint írtad, a magazin felület akad. Tehát akad, ugye??? Igen. Te az igényeidnek megfelelően megvagdostad, h mi kell neked, és mi nem, és így hibátlan. Ennyi. Ha kirakod meg használod a sok hülyeséget, laggolni fog. Ha nem, akkor nem.
Nem vagyok oda se a Samsungért, se a Tw-ért, de ez a Tab S duó tényleg aprít. Főleg a 8.4Üdvözlettel, Tibi
-
AS
félisten
Exynos 5 Oscta 5420-szal felszerelt változatok mégsem voltak tökéletesen gördülékenyek az átmenetek vagy görgetések során.
What? Ezt cáfolom.Nekünk mindegy úgy is csak D-korában lesz ez .
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Steve1207
veterán
Samsung ide vagy oda, de ez összességében szép ilyen "nagyban" még mindig!
[ Szerkesztve ]
.
-
Zolik
senior tag
Jó féle! Reméljük az ára is az lesz
'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab A9+ X216 8/128GB 5G 11"
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos