Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Ez a második pepsi korszaka? Én kétlem... amíg meglesznek az eladások, amíg a felhasználók adaptálódnak minden ilyen merészséghez (már aki, persze - de azokat úgyis letudja a szokásos évi növekedés) nincs bajban a cég.
Részemről úgy gondolom, hogy addig nem lesznek gázban míg megy az iPhone vonal... még ha ki is állnak a pro réteg mellől mindenhol (az MBP már keményen be van kurvítva, a kuka Pro félhalott, az iMac meg a bravúros 5K-s frissítés után valszeg megkapja ugyanezt a "kezelést"), nem lesznek pénzügyi gondban, maximum megáll a növekedés valamelyest.
Jobs szeretette a konzumer vonalat (pletykák szerint fontolta a pro szegmens elhagyását az utolsó éveiben - eleinte ezért is örültem Cook-nak mert bedobta az innovatív kiskukát), de amit most művel Tim a "hagyatékkal", hát... szerintem marhára nem jó irány még jobban a prosumer színvonal alá menni így, innoválás és régi csatolók dobása ide vagy oda. Annyira fájt volna legalább a 15"-oson otthagyni egy sima USB-t és egy SD olvasót? Nem is értem...
Nekem két év múlva lesz csak esedékes a gépváltás, de akkor is valszeg egy CTO 2015-ös MBP-re váltok max... már ha a Windows 10 nem hagyja el az általam kifogásolt hülyeségeit, meg a többi gyártó nem megy bele ebbe a blatant portmizériába (amit kétlek).
Apropó, szerintem Jony Ive design-jai marhára túl vannak hype-olva. Az első alu iMac, unibody MBP és az iPhone 5 óta csak vergődés, itt-ott pofozás van...
-
sad_Vamp
őstag
akkoriban ekkora különbség nem volt. Emlékeim szerint akkor max egy 10€-s volt a különbség. 1600€ mellett már tökéletesen mind1 volt.
Most érthetőbb a felháborodás, felnyomták az áraikat 200-400 dodóval/euróval. Nem adtak cserébe semmit, sőt inkább elvettek, és még a csatlakozókat is drágították (ezekszerint, vagy az én emlékeim rettentő rosszak).Nem védem, és nem is szurkolok ez esetben az applenak.
Sőt igazából remélem hogy ebbe most csúnyán beletörik a bicskájuk, és elgondolkodnak magukon. És nem utolsó sorban, végre kirúgják szőr dzshonni ájvot, mert már förtelem amit design terén művel és rettentően iritáló a vékonyság mániája!
-
-
olyan szinten egyetértek hogy egy workstation igazi igásló cucc, minden ízében kemény, strapabíró, bőven van benne erő, és van benne egy rakat cpu erő, ram, háttértár és adott esetben quadro szintű vga. Nem az az elsődleges hogy a lehető legkönnyebb legyen, hanem igazi munkagép legyen. Akksi idővel, erővel, rugalmassággal hogy bármilyen szembe jövő problémával el elbánjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Izgalmas lehetőségeket tartogat az új fejlesztés. Ráadásul a nagyobbik modell AMD Radeon Pro dedikált grafikus vezérlőt kap.
- Crypto Trade
- Milyen RAM-ot vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mercedes topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest