Hirdetés
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
Én pl. a Sberbanknál vagyok, teljesen elégedett vagyok velük. Mondjuk nincs csilli-villi szuper mobilappjuk de amire én használom (fizetés, néha utalas) arra tökéletes. Amiről még jókat hallottam az a Gránit Bank. Na ott mindent lehet a neten csinálni, de nekem pl fontos hogy legyen fiók ahol személyesen tudok pénzt tenni a számlámra (nekik csak Pesten van egy). Korábban otp juniorom volt, de mivel már nem vagyok annyi idős így váltottam
-
Tamás88
őstag
Én a Magnet Banknál vagyok. Majdhogynem mindent online el lehet intézni, amikor nincs karbantartás, de azt is nagyon ritkán, és éjszaka végzik. Sőt már az igénylés is online el lehet intézni. Arról nem is beszélve, hogy ott még pénzt is el tudsz rakni minden költés után, amit egy előre beállított idő elteltével visszakapod (+ némi kamattal)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D Bérnyomtatás, Tervezés
- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest