Hirdetés
- VR topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
Én pl. a Sberbanknál vagyok, teljesen elégedett vagyok velük. Mondjuk nincs csilli-villi szuper mobilappjuk de amire én használom (fizetés, néha utalas) arra tökéletes. Amiről még jókat hallottam az a Gránit Bank. Na ott mindent lehet a neten csinálni, de nekem pl fontos hogy legyen fiók ahol személyesen tudok pénzt tenni a számlámra (nekik csak Pesten van egy). Korábban otp juniorom volt, de mivel már nem vagyok annyi idős így váltottam
-
Tamás88
őstag
Én a Magnet Banknál vagyok. Majdhogynem mindent online el lehet intézni, amikor nincs karbantartás, de azt is nagyon ritkán, és éjszaka végzik. Sőt már az igénylés is online el lehet intézni. Arról nem is beszélve, hogy ott még pénzt is el tudsz rakni minden költés után, amit egy előre beállított idő elteltével visszakapod (+ némi kamattal)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Google Pixel topik
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Formula-1
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Borderlands 4
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi