- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logen88
aktív tag
Kíváncsian várom!

-
Sirandrish
legenda
a játékmenetre gondoltam...,hogy csak rohanni kell meg hentelni

Hát sokkal többre én sem számítok

-
(ÉN)közPONT
őstag
Doomos?
Ez egy erdőben játszódik ráadásul a második világháborúban..hol itt a doom?
a játékmenetre gondoltam...,hogy csak rohanni kell meg hentelni

-
Sirandrish
legenda
Lehet....kicsit doomos a játékmenet...nagyon izgalmas lesz a gém ha ez így marad .
Doomos?
Ez egy erdőben játszódik ráadásul a második világháborúban..hol itt a doom?
-
(ÉN)közPONT
őstag
Nekem az se adta...lehet hogy a többinél jobb volt de könyörgöm.
Mesterlövész vagyok aztán egy 2méter széles "folyosón" kell mászkálnom és még csak az érzetet sem adja vissza hogy esetleg van esélyem bárkit bárhonnan lelőni mert 10méterenként az arcodba ég a világító kör.
Akkor minek a csipa? adtak volna a kezembe egy gépfegyvert és szevasz..
Szóval lehet hogy fejlődés de szerintem nagyon gyenge..(ÉN)közPONT Nem, csak az illető még nem fogott Joy-t a kezébe aztán ennyi

Lehet....kicsit doomos a játékmenet...nagyon izgalmas lesz a gém ha ez így marad .
-
Sirandrish
legenda
Nekem az se adta...lehet hogy a többinél jobb volt de könyörgöm.
Mesterlövész vagyok aztán egy 2méter széles "folyosón" kell mászkálnom és még csak az érzetet sem adja vissza hogy esetleg van esélyem bárkit bárhonnan lelőni mert 10méterenként az arcodba ég a világító kör.
Akkor minek a csipa? adtak volna a kezembe egy gépfegyvert és szevasz..
Szóval lehet hogy fejlődés de szerintem nagyon gyenge..(ÉN)közPONT Nem, csak az illető még nem fogott Joy-t a kezébe aztán ennyi

-
(ÉN)közPONT
őstag
Háát nem sok látszik a játékból....
Érdekes a játékmenet
John J Rambo Senior? 
-
WayneGace
őstag
-
wikings2
őstag
Osztom. Skyrim volt nekem most a messiás. Értelmes Fps... Rég láttam már ilyet.
-
Crytek
nagyúr
1. EZ tuti konzolos videó
2. Aki játszott az még az életében nem fogott controllert ezelőtt
3. A City ne hazudtolja meg önmagát
4. A City kiad még egy sz*r FPS-t de most már jó grafikával (ez lesz a Cry engines nem?)Ennyi jött le

Igen CE3-as lesz.És a City nagyon is jó irányba halad de ezt sajnos csak a legutobbi játékánál látni a Sniperen az übereli az összes eddigit!
-
banhammer
veterán
Jó lenne egy esztelen lövölde játék.
-
Sirandrish
legenda
1. EZ tuti konzolos videó
2. Aki játszott az még az életében nem fogott controllert ezelőtt
3. A City ne hazudtolja meg önmagát
4. A City kiad még egy sz*r FPS-t de most már jó grafikával (ez lesz a Cry engines nem?)Ennyi jött le

-
Đusty
addikt
A City Interactive förtelmesen rossz FPS-eket csinál nem tudom miért erőltetik, olyan C64 feeling. De még annak is borzalom.
-
MorphBCS
tag
Ez a videó bűzlik nekem, és kész.
Csaknem hivatalosnak szánták...!!!!!
Ha igen, akkor nem várok semmi jót! ): -
WayneGace
őstag
-
SP!T
addikt
Ez feltehetőleg nem játékbemutatónak indult eredetileg.

-
WayneGace
őstag
Eleve kevesebb, mint egy percnyi rossz minőség. Ráadásul a játék bemutatókon szuper easyn szoktak játszani, nehogy az legyen, hogy minden pillanatban meghal a játékos. Ebből a felvételből nem tudunk meg semmit a játékból. Ugyanúgy lehet zseniális is, mint pocsék.
-
Találtgyerek
veterán
Gyááá...High skill.

-
SP!T
addikt
-
Ateszzero
őstag
Eléggé vegyes érzelmeket váltott ki belőlem.
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Hát lehet hogy én öregszem, vagy nem tudom, de ez a szaladjuk előre és henteljünk már nekem nem jön be. Már nagyon unalmas ez az fps dolog... A graf nem számít hogy űber brutál, vagy pixel, egy kutya...
-
MorphBCS
tag
célkereszt nagysága állítható legyen és a hivatalos tarilerben ne egy chargelámát tegyetek. csak ennyi. hehe

Annyi, és trailer, egy kézikamos screenfelvétel... elég miezmár feelingje van ?!?!!!!?!
-
candyman83
csendes tag
célkereszt nagysága állítható legyen és a hivatalos tarilerben ne egy chargelámát tegyetek. csak ennyi. hehe

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- Debian GNU/Linux
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5509
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Lenovo Thinkpad L13 Gen.2,FHD,i5-1135G7,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest