Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scarabaeus #26 üzenetére
mondjuk megvenni ezt se lehet
-
dabadab
titán
válasz
#06658560 #29 üzenetére
"Azért nem tudom, a drón nem repülő?"
De, tulajdonkeppen az, ahogy a taviranyitos jatekrepulok is azok, meg a Boeing 767 is repulo, de azert a repulo szorol az embernek altalaban az utobbi jut az eszebe, pedig mondjuk egy Raven (ami inkabb szoba johet) sokkal kozelebb van az elobbihez.
"Ha bedobod ezt a csodát egy folyosóra, akkor jó eséllyel a kép jelentős része haszontalan infó lesz"
Aha. Ha meg bedobsz egy Ravent egy folyosora, akkor az meg siman a falnak csapodik. Egyebkent most tenyleg az a problemad, hogy tul sokat mutat?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért nem tudom, a drón nem repülő?
Valamint hozzá hasonlítani egy olyan valamit, aminél semmilyen behatással nem vagy érdemben arra, mit fog neked megmutatni egy teljesen távirányított termékhez nem igazán lehet. Ha bedobod ezt a csodát egy folyosóra, akkor jó eséllyel a kép jelentős része haszontalan infó lesz, mert a falnál áll meg, ferdén, stb. Amiken semmilyen szoftveres hókuszpókusz nem segít. -
bepken
veterán
[ Szerkesztve ]
-
myckie2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Az utolsó darabot odaadtam Dr. Rushnak, őt meg utoljára a Once upon a time-ba láttam szóval nem fog összejönni.
-
ripla
addikt
nekem egyből ez ugrott be
-
myckie2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
Na az Stargate Universes ötletre azt mondom én is, hogy KELL AZONNAL! De akkor is ez a dobálós cucc max a feledésre jó. De ne legyen igazam.
-
gekkoXT
senior tag
durva cucc, de túl szép hogy igaz legyen! Kicsit olyan, mintha brainstormingolt volna egy teljes reklámügynökség és szó szerint mindent kitaláltak volna, hogy mire lehetne jó.
-
TESCO-Zsömle
titán
Látom a feltaláló úr is nézett Stargate: Universe-et.
myckie2: Anno a Wright fivérek gépével és az azt megelőző rengeteg próbálkozással is így voltak...
Pár komoly, megalapozott aggály a vasúti közlekedéssel, egészen pontosan a 100km/h-s sebesség átlépésével kapcsolatban:
-Az állatok megőrülnek
-A férfiak impotenssé válnak
-A terhes nők elvetélnek.
-stb... -
myckie2
őstag
Ha egy ilyenre szükség lett volna akkor már rég megcsinálták volna.
-
ha arra meg lehet tanítani (és miért ne lehetne), hogy feldobod, és a felső holtpont környén lő egy gömbpanorámát, máris érdekel
-
Már csak azt kell megoldani hogy a levegőben maradjon
-
bteebi
veterán
Hirtelen azt hittem, hogy rossz a cím. De ez a kamera tényleg dobható, nem pedig eldobható
.
-
Diego2002
tag
A szórakoztatóiparban bőven el tudok képzelni egy ilyet, filmezésnél például.
-
Kashim
őstag
Nem hinném, hogy a végleges változatban bármiféle post-processre is szükség lesz. Egy mobilchipet bele, aztán egy szoftver segítségével valós időben megoldható az egész.
Szerintem van benne fantázia. Sokkal olcsóbb, mint egy robotrepülő és ha tömegben lehet elfogadható áron gyártani ráadásul képes "intelligensen" összefűzni több golyó képét, akkor ha pár csapat bedob egy ilyet valahova több irányból, kb. az egész helyet fel lehet térképezni pár másodperc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
atus72
őstag
"hanem a rendvédelmi szerveknél, a tűzoltóságnál, de akár a katonaságnál és a felderítésnél is akadnak bőven lehetőségek."
bullshit -
Bembee12
aktív tag
Úgy néz ki mint egy átfestett Pokéball
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az egyelőre prototípus fázisban lévő kamera nem csak játékra használható, hanem különféle bevetések alkalmával akár életeket is menthet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest