Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
MasterDeeJay #28 üzenetére
most ha jól tudom a tuningosok már nem pasztát hanem ezüst fémfolyadékkal kenik meg vagyis
Thermal Grizzly Conductonaut folyékony fém hőpaszta amit alkalmaznak
pedig megvoltam győződve arról,hogy az egyenetlenségek miatt a forrasztásnál is alkalmaznak némi pasztát a kupak alatt.
normál használata alatt nálam teljesen mindegy mi is van alatta.
nem kétséges a game alatt eszi a CPU a rákent pasztát vagyis kiszárítja rövidebb hosszabb idő alatt.
de szerintem előbb fogják az userek eladni a cuccaikat mintha a gyári paszták kikeményednének használatuk alatt. -
jeni
félisten
Nem értem a cikkírót!
Miért jó ha forrasztva van és miért ha pasztázva?
Jó pár embernek tök mindegy mivel van rögzítve,magától úgysem esik le a fedőlap.
Ha pedig pasztázva van akkor is ha akarják úgyis ugrik a gari. A forrasztás esetén elvileg majd az Intel jobban oda figyel arra,hogy milyen pasztával kenje meg belülről. Nem mintha a másiknál oda figyeltek volna.
Most az i7-9xxx procin nem azon fog múlni,hogy belülről mivel van kenve,hanem alapból mit tud majd a proci és mennyivel lesz jobb az AMD Ryzennel szemben? Ha pedig jelentős előnyre fog szert tenni,akkor kevés embernek jut eszébe majd,hogy miért kéne szétszedni?
Az AMD procit sem szedik szét.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A közelgő Intel csúcsprocesszor mintapéldányai állítólag már a tuningmestereknél vannak.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest