- Projektor topic
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy vannak olyan speciális dolgok, amiket csak külföldről tudsz behozatni vagy onnan lényegesen olcsóbban, s erre az Amazon pont a legmegfelelőbb. Ha pl. telefontokot, védőüveget akarsz Pixelre rendelni, itthon nem nagyon fogsz találni. Amazonon viszont rengeteg fajta közül tudsz válogatni.
Vagy pl. ugyanonnan rendeltem lemezes PC játékokat, kontrolleres telefontartót ill. apámnak elektromos plazmavágóba hegyeket, mert azokat itthon nem találtam. Nem szívesen vasárolok én sem Amazonon, először körül szoktam nézni az itteni webshopokban, de ha nem kapni itthon, akkor nincs mit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Lengyelországban is berobbant az e-kereskedelem, a versenyt pedig a végletekig fokozza, hogy az országban most elindult az Amazon lengyel oldala.
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest