Hirdetés
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
anélkül, hogy részletes nyomozásba kezdtem volna, elvileg megoldható. De nem biztos, hogy úgy ahogy képzeled.
Már a korábbi pi-k esetében is volt mód több videót lejátszani egyszerre. De persze nem valami desktop appal, hanem omxplayerrel konzolból / szolgáltatásból. Nem kell hozzá a grafikus felületet futtatni.
Elvileg megadható paraméterként az is, hogy melyik képernyőn jelenjen meg, ha több van.A felbontások és módok kapcsán a config.txt-re vontakozó részen lehet segítség a hivatalos oldalon.
Már a korábbi pi-vel is volt aki 9 videót játszott egyszerre, de azt hiszem felbontástól, sávszélességtől is függ, hogy mennyit tud egyidőben. [link]
A szinkronizált lejátszás kapcsán is vannak korábbi projektek, amikor omxplayer több példányban fut szinkronizáltan. Általában ezt több külön pi-n futtatásnál használják, ahol master-slave megoldásként az elsődleges pi-hez szinkronizál több külön pi amelyek külön képernyőket hajtottak, hogy együtt adjanak ki egy nagy video-wall-t. De egy pi-n is futhat több omxplayer, szóval ha másik display-re vannak paraméterezve, akkor akár egy pi két kimenetén is lehetne.A pi4 esetén a zavaros infók alapján külön modul dolgozik a h264-gyel és a h265-tel. Az is lehet, hogy jobb eredményt lehet elérni, ha az egyik videó ilyen, a másik olyan formátumó. De lehet két 264 is megy. A videoram méretét valsz érdemes magasabbra emelni (512).
Pi zeroval is játszottam le egyszerre több sd élő streamet - ott a hang szoftveres dekódolás fogta meg a pici cpu-ját, hang nélkül a hw video dekódolás elég durván ment egy képernyővel próbálva. Többel nem próbáltam mert a régi pi-khez nem vettem dsi kijelzőt. Viszont kínából 6 dolcsiért kapni már gervga666 boardot, lehet pi2-vel majd kipróbáltom, ha megjött úgy megy -e két kijelzővel egyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest