Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
Jumbozorz #1370 üzenetére
Nekem is 300 ezres e-bike-om van, csak az enyém MTB (e-st500), de szoktam sík úton is tekerni vele, bár ott legtöbbször kikapcsolt rásegítéssel. Mivel én közepesen vagyok edzett bringás, nekem sík úton nem nagy segítség, mivel magamtól is hamar elérem a 25-öt, viszont ahhoz hogy melóba érve ne izzadjak meg, arra jó (nekem 2x16km a melóhely) Amúgy meg kirándulni nagyon élvezetes, főleg erdei földutakon, emelkedőkön, olyan mintha valaki tolna hátulról. Akksi nálam sokat bír, kb 90-100km-t mentem vele, de ebben sok volt a kikapcsolt sík út. Ami jó benne, hogy arra ösztönöz, hogy többet bringázz, messzebre menj, mert ha épp elfáradnál, vagy bekapnál egy emelkedőt, szembeszelet, csak bekapcsolod a rásegítést és mész tovább. Én imádom :)
-
válasz
Jumbozorz #1370 üzenetére
Az ilyen agymotorosnál úgy képzeld el, hogy amikor tekersz, olyan mintha valaki még tolna hátulról, de ha nem tekered akkor a motor sem kapcsol be. Ezt persze igazán emelkedőn érzed. Besegít a tekerésbe, több fokozatban állíthatod, hogy mennyit. Ha nem egy edzett kerékpáros vagy, akkor biztos, hogy a rásegítés miatt sokkal többet tudsz menni és gyorsabban is, mint hagyományos kerékpárral.
-
Gömbike
senior tag
válasz
Jumbozorz #1361 üzenetére
Én erre a célra ezt vettem magamnak: [link]
Napi pár kilométer, piac, orvos, város, bank, stb. Tetettem rá előre-hátra kosarat, így praktikus.
Saját magától viszont nem megy, tekerni kell.
Azt tudnod kell, hogy ez igazából a pedelec kerékpárok legallja, ennél olcsóbb és
gagyibbkerékpár csak a kínai tömeg. Viszont magyar gyártmány magyar garanciával.Arra a célra, hogy a napi teendőidet ellásd, arra elég.
-
StLui
veterán
válasz
Jumbozorz #1363 üzenetére
Sík úton a pedelec-nél ahogy a feleségem fogalmazott, nem kell neki, mert olyan mintha nem kéne tekernie.
De ilyen időben, magától a napon haladástól leizzadsz, én is bringával járok 3,5km ha főúton jövök, hazafelé a hosszabb kerékpárúton kb 5km. De ma pl csak pár csepp a homlokomon amikor megálltam és bejöttem. De van, hogy totál lever a víz, olyankor kétszer is mosakszom (fejem) és leszáradok a klímázott irodában 5-10 perc után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest