Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
PapírVilla #9054 üzenetére
ABUS Bordot használok meglehetősen régóta mindegyik bringámhoz. Az e-bike annyival védettebb, hogy arra olyat vettem, amiben riasztó is van.
-
Kroni1
veterán
válasz
Nekem is az volt egy jó darabig.. De már kezdem megszokni. Egy 30-40ezres ABUS BORDO hajtogatós lakatom van, olyasmi amit linkelt tabletta kolléga is. Mivel nem napokra szoktam ezzel ott hagyni, csak jellemzően max 20-30 percekre, ezért elengedtem. Meg rájöttem, hogy ha izgulok rajta akkor attól nem lesz jobb, de csak ezért meg nem fogom letenni a bringát.
-
tabletta
tag
válasz
Én [hasonlót] használok. Én sem érzem jól magam, ha a bicikli nincs a látóteremben, de néha beugrom egy boltba. Erősen környék függő a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest