Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Tényleg egész tűrhetően lehet tekerni kikapcsolt mottorral is a bosch gen4 et orbea wild full 29 kerék 2.4 trail casing big betty , főleg ha kikapcsolva indulok, és csak az erdőnél kapcsolom be, viszont ha már mentem rásegítéssel, és kikapcsolom na az elég fájdalmas.

Ma viszont fura hiba történt, lekapcsolt menet közben, először kihagyott pár fordulatnál, pedig nem volt sem meleg a motor sem meredek a mászás, majd nem akart visszakapcsolni, miután bekapcsoltam pár mp múlva megint kikapcsolt, 2x próbálkoztam, majd elkezdtem neten keresgélni, éjszaka az erdő mélyén voltam nem túl jó nettel, annyit találtam hogy másnál is előfordult, még új motorral is, BTW ez is vadi új motor alig van benne 200km. Kb 10 perc után megpróbáltam megint és beindult, szépen haza is hozott, nem köhögött többet.

Valaki tud erről a hibáról? Nem ír errort az applikációban, habár van egy firmware update amit nem mertem telepíteni, mert félek nehogy bekavarjon, és szinte csak a bosch előfizetéses rendszeréhez vannak benne újdonságok, ezért gondoltam nem létszükséglet.
    ---
    Haverok shimanonal azt mondják hogy menet közben nem szabad bekapcsolni a motort, mert errort ad, ez boschra is igaz? Nem így kapcsoltam ma be, csak érdekel.

Új hozzászólás Aktív témák