Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
"A sok lúzernek idén karácsonykor még jó lesz a régi modell is"
Én azért örülnék az előző generációs L-es objektívparknak is.. S, ha ettől lúzer leszek, hát vállalaom...
Amúgy a 2-ik 3-ik ponttal egyetértek, biztos, hogy üzleti megfontolások állnak a "csúszás hátterében"...
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
jerry311
nagyúr
Pedig már mentem volna jelzálogosítani a birtokot, hogy ott lehessenek a karácsonyfa alatt.
-
DarkFater
tag
A Gyártási finomhangolások azt is jelentheti, hogy:
1. Uraim! az új termék gyártása a gyártósoron mintegy 20%-os többletköltséggel fog történni a régi modellhez képest. Emiatt eleinte csökkenni fog a hasznunk.
2. Ezzel párhuzamosan szeretném felhívni az Önök figyelmét a jelenlegi modellből a raktárainkban halmozódó készletekre.
3. Emellett szeretném felhívni figyelmüket a régi tipushoz bevásárolt alapanyagokra és alkatrészekre, amelyeket az új modellhez nem tudunk felhasználni. Emiatt az új modell bevezetésével egy laza mozdulattal kidobhatjuk az ablakon az egészet.
Szóval röviden azt akarom mondani:
"A sok lúzernek idén karácsonykor még jó lesz a régi modell is"
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
PH-User
addikt
Ejj, nem lesz a karácsonyfa halszemes objektívvel lekapva.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Kazimír
őstag
"Gyártási finomhangolások":
1. Kész a gyártósor, de nincs mellé ember
2. Nincs gyártósor, csak emberek..
3. Gyártósor is van, ember is, de csak újságot tudnak olvasni, alkatrész híján.
4. Főtervező: Ja, hogy 2,8!?? De hiszen arról volt szó, hogy... na várjál csak..
5. Főkönyvelő: Uraim, lesz itt egy kis gond a ki nem fizetett számlák miatt...
és a többi.Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
maláj
addikt
úgy olvastam, hogy : "elúszott"
mondom mivan már, hova úszik és miért -
Surfym@n
senior tag
Viszont az L-es hetvenháromszáz még berobog november végén a boltokba az új (3.gen) telekonverterekkel együtt...
[ Szerkesztve ]
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest