Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Dare2Live #24 üzenetére

Lehet látni a különbséget, de valóban nem annyira musthave érzés. A 3D mondjuk szerintem ütősebb volt elsőre és mégis kikopik.

Én sajnálom. Szerintem jó, használom is. Tartalom is van rá, még ha nem is minden film 3D-ben jön.
    Alapvető problémája tényleg a méret, de ezen is lehetne segíteni, hiszen elég közelebb ülni. De ez már nem megy a usereknek, bukik a technológia.

Emellett kedvencem volt még a amígaszaroszemüvegkelladdignem hozzáállás. Mintha olyan nagy horror lenne az a pár gramm. Nyilván vasalni meg gyereket öltöztetni nem lehet közben, de talán nem is erről szól egy film.
    Én szemüvegre veszem fel a másikat, így még kényelmetlenebb mégsem okoz gondot.
    De hát ízlések és pofonok. Biztos van olyan ember is aki nem nézett TV-t, amíg nem létezett távkapcsoló... aztán amikor megszületett akkor meg azért, mert macerás. Nyomkodni, keresgélni, hol van... miért nem csak gondolni kell a csatornaváltásra? :DDD

szerk: Na látom, meg is jött menet közben az első szemüveges hsz. :D

Egyébként a TV gyártók egy ziccert szvsz kihagytak. 3D gaming. Ott nem lehet tartalom után sírni mert bármelyik játék mehet. Általában közelebb is ülnek a userek, jobban kijön a látómező nagyobb lefedése miatt. És a felhasználói bázis is lelkesebb lett volna szvsz. Szemüvegeken, egyebeken nem akadnak fenn.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák