- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ugee UT2 - mókás kis rajztablet
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootmin
tag
Én a MüPa nagy hangstúdiójában láttam B&W csúcs cuccokat, talán pont ezt. Viszont ott ugyanúgy van Genelec is, a hangmérnökök pedig választhatnak, hogy épp melyikkel dolgoznak.
Felteszem, hogy a Genelec precízebb, jobban felfedi a hibákat, míg a B&W szebben szól.
Hogy mikor melyiket használják? Bár ez csak tipp, de szerintem mondjuk egy-egy hangsáv paraméterezése, effektezése közben a Genelec-et, az összkép meghallgatása, a végső masterlés közben meg a B&W-t preferálják.Valószínűsítem, hogy egy ilyen szintű cuccnak, mint a Nautilus, a komolyzene egyszerűen jobban fekszik.
Ez már rég nem az a szint, hogy a színezést úgy értsük, mint az olcsó hifi kategóriában (mosolygós EQ és társai), inkább arról van szó, hogy a rendszernek van egy karaktere, aminek a megítélése már igencsak szubjektív és nagyon apró különbségek vannak. Így kerülnek bele érzelmeket kifejező szavak egy műszaki cikk tesztjébe. (ahogy mondjuk luxussportautó vs. luxsussportautó viszonylatban is inkább az egyéni benyomások számítanak, nem az hogy 3,6 vagy 3,7 alatt gyorsul százra...)
BBéci majd kiegészít
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Konteó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ugee UT2 - mókás kis rajztablet
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Társasjáték topic
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest