Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ez világos, de mivan ha nem alaptalan dolgot állítok?
Tehát mittomén mondjuk a főnök több embert is bejelentés nélkül, feketén foglalkoztat. Akkor ezt nem írhatom ki a közösségi oldalra, de mondjuk nyugodtan feljelenthetem a munkaügyi hivatalnál ( vagy mittomén hol), hiszen ennek van egy hivatalos módja is. Akkor vajon mi van?
Mind a kettő jelentős gazdasági hátrányt okozhat, főleg pályázatok elbírálásánál.@Avman:
"Amennyiben egy cégről volt vagy jelenlegi alkalmazottja a közösségi oldalakon olyan információkat tesz közzé, amely sérti a cég gazdasági érdekeit vagy jó hírnevét, ezzel hatalmas károkat okozhat a cég részére."
És szó sincs arról, hogy valótlant állítanánk. Nyilván ha nem tudom alátámasztani, akkor az eleve most is rágalmazásnak számít.
Az én értelmezésem szerint, ez nem csak a jelenlegi munkáltató esetében igaz, hanem olyan esetben is, amikor egy olyan cégről mondanék véleményt, ahol már, mondjuk pár napja nem dolgozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest