Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem semmi bajom azzal ha valami jellegtelen és tucat. Nem erről beszéltem, hanem a nyilvánvalóról, hogy sok stíluselemet egy az egyben lekoppintottak. Őszintén letojom a nagyvállalatok marhaságait meg pereskedéseit a design felett, engem csak mint design, grafika, fotó orientációjú embert irritál az ilyesmi. Nem a trendek és divathullámok meglovagolása zavar, hanem amikor azokhoz egy konyi saját gondolatot sem képesek hozzá toldani, akkor az nem más, mint önálló munka nélküli másolás.
Ha nem lenne rajtuk márkajelzés, most látnád először a fotókat és nem puskázhatnál, akkor megmondanád, hogy melyik melyik?
Én jobban szeretem a sokszínűséget és változatosságot. Az LG pedig már sokszor bebizonyította a telefonjaival, hogy tud egyedit tervezni, sőt kifejezetten szépet is tud tervezni. Ehhez képest nem tudom mi szükség van arra, hogy a Samsung design elemeit koppintsák, főleg ennyire látványosan...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó nem titkoltan a felsőbb kategóriát célozza meg az egészen komolynak ígérkező androidos G Pad 8.3-mal.
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest