- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
MX 518 am van
2. részben abszolút igazad van, írtam is, hogy pl haveromat nem zavarja, neki nem gáz, de amióta látta, hogy hogy (nem) mozog az egere ha én cséznék vele, és hogy mozog az mx 518 am nem mondja, hogy jó az optikája Nálam az egér onnan indult, hogy kövesse le a mozgásomat halál pontosan az optika, nyilván aki csak netezget annak mind1, bár nem értem azok meg mért vesznek drága egeret
-
nyunyu
félisten
Neked valo az MS BOM/WMO/IMO, gombokert megvehetoek.
Nyilvan egy agysebesz nem tud harci barddal operalni, ha meg tamad a szomszed kannibal torzs, akkor meg a precizios szikevel nem mennel sokra ellenuk.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
KaraDani
addikt
Lehet, hogy sikerült olyat gyártaniuk már ami esetleg egész tűrhető szenzoral rendelkezik, de hidd el, hogy az általam próbált egérre is azt mondta a gazdája, hogy pontos, mert nem használta lowsensel nagy rántásokkal az egért, és így őt nem is zavarja a dolog, én meg játszani egyáltalán nem tudtam vele, mert megfordulni nem voltam képes kb.
-
Mgeri
tag
támadnak az egerek
Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!
-
nyunyu
félisten
Van egy VX revolutionom
Idokozben annak is megjott a verfrissitese.
Kisebb vevo, hosszabb akkuido, mondjuk a zoom gombokat lesporoltak rola.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Sanyix
őstag
1280*1024 centiket mozgatom csak főleg, hogy lehet állítani a kurzor mozgási sebességét ;) haver 1920*1080-as monitorjánál is ez van. Köze nincs a monitor méretéhez.
És emellett egy ofp vagy arma szintű játékban is jól megy a célzás, ahol bizony sokszor távolra kell lőni, tehát szinte pixelenként mozgatni a célkeresztet.
[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Hebry
senior tag
Egyébként a trust egerei eléggé hasonlítanak a logitech-t egereire.
Ami nem baj.
Van egy VX revolutionom, és noti mellé el se tudnék képzelni jobbat. -
LackoMester
addikt
nekem is volt Trust egerem,nemigazán jött be(vezeték nélküli ,optikus 1600Dpi 8000ft volt-Tescos jegyeken vettem ),azt áttpasszoltam az asszonynak,Neki bejött(4 évig müködött is)...
de valahogy nekem,köszi nem(ha olcsóbb kat.akkor A4Tech a nyerö,ha drágább kat.akkor Razer,ez van [IMG:/dl/upc/2009-08/06/206908_p78hnaoh9iz3mvbf_mysz-a4-tech-x-750bf-x7-black-desen_a4-tech_images.thumb.jpg][/IMG]
ezek a legjobbak,szerintem(OLCSÓBB ÉS DRÁGÁBB)[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
kbencee
aktív tag
Vagy lehet, hogy ezek tudnak a közeljövő emberi evolúciójáról, amit mi nem?
[ Szerkesztve ]
-
Hebry
senior tag
Éljenek a balkezesek. Az összes egeret nekik csinálták!
-
KaraDani
addikt
Megnézném én az a trust egeret amelyik pontos Próbáltam haverom Trust egerét, valamelyik gamer edition mx510 forma koppintással, kényelem oké volt. De amint leraktama Qpap lowsensemet, kivettem a winfosos egérgyorsítást regedittel, és belőttem egy csé lowsenset jöttek a gondok, első 180fokos ránátsomnál, csak egyhelyben rángatózott kicsit és csókolom, egyszerűen semmit nem tudott lekezelni a mozgásból.
-
nyunyu
félisten
Mert vannak már balkezes döntésű egerek is?
Tizevente egyszer olyat is ki szokott adni a Logitech.
Valamikor a kilencvenes evek kozepen volt a haromszog alaku MouseMan-bol balkezes (kepen kozepso tukorkepe), ebben az evtizedben meg mar ellottek az MX610 Lefty-t.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
4500.-ért wireless uj egér nagyon megéri, és gondolom nem genius minőség. ez tetszik
https://youtube.com/user/nuke7
-
nyunyu
félisten
Viszont elolrol nezve total maskepp gorbulnek.
Lottem egy csoportkepet a jobbkezes egereimrol (mar amennyi maradt nemelyikbol), ugy latszik Trustek a 12 eves MouseMan+ ivet vettek alapul, nem az elobb belinkelt MX1100-et vagy a kepemen bal szelen levo MX Revo-t. (kozepso ket rom MX1000 illetve MX700)
Baaar, jobban megnezve felulnezetben az MX Revo-t, picit csaloka, mivel a bal es jobb gomb kozotti reshez kepest a bal gomb bal eleje elorebb van fel centivel, a jobb gomb jobb szele viszont hatrebb egy centivel.
Ha a resre merolegesen lenne vagva, mint ahogy a MM+ volt, akkor lehet, hogy nem tunne ugy, mintha balra lejtene.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ari18
őstag
válasz Depression #29 üzenetére
Akkor igen sok nekem, mivel most 3000dpi-on használom az egeremet. Így kényelmesen, kis mozdulatokkal tudok navigálni. Megszoktam nézzétek el nekem
-
Depression
veterán
-
nyunyu
félisten
Nem láttál még döntött jobbos egeret...
Felulnezetben erre hasonlitanak legjobban a nagy Trustok, meg a kromszinu muanyag lendkerekre ragasztott gumibordakat is atvettek (Vajon a gorgo ki/be kapcsolhato racsnis, vagy mezei noname megoldas???)
Viszont elolrol nezve total maskepp gorbulnek.
Nem ertem, miert raktak magasabbra a mutatoujj helyet, mint a gorgot.[ Szerkesztve ]
-
Ari18
őstag
válasz Depression #26 üzenetére
Nem tudom, de elég kényelmetlennek látszik. Nagyon balkezes formája van. Pont a másik irányba kellene "kanyarodnia".
-
DroneZ
aktív tag
totál g9 szvsz
-
Hevius
tag
Mert vannak már balkezes döntésű egerek is? Én balkezes vagyok de az egeret jobb kezemmel irányítom szóval nekem mindegy.
-
-
HyP3b0y
senior tag
Gondolkodj már...szted a kisujjadhoz raknak gombokat???az a baloldala az egérnek ameik oldalán vannak gombok...
[ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Ari18
őstag
Pedig ezek nekem még mindig balkezeseknek tűnnek.
-
FID
őstag
válasz juliabrilke #13 üzenetére
Áruk miatt venném meg csak! De nekem se tetszenek!
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
juliabrilke
veterán
Látom nem csak nekem nem tetszenek. Azért kipróbálnám és utána mondanék róla véleményt.
-
devast
addikt
Nekem is kallódik valahol egy trust egerem, lézeres minta állat, csak ugrál és rendszeresen elveszíti a fonalat
-
Sanyix
őstag
mire kevés? Csak vér istván gémereknek kevés, akik azt hiszik többel jobban fognak játszani a 0 pontosságot megkövetelő 2 cm-ről pofánlövős cs meg kod-ban.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
őstag
Számomra nagyon csúnyácskák, de nem én vagyok a vevőkör.
Ára nem olyan vészes ám. -
Gomez86
őstag
Valahogy sosem jöttek be a Trust termékei. Nincsenek túl jó tapasztalataim vele. (Lehet hogy az a baj hogy Logitech-hez szoktam)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Ari18
őstag
Rettentően csúnyák. 1000dpi szerintem igen kevés. Mondjuk az áruk sem valami sok.
-
JoeYi
őstag
most vagy tükrözve vannak a képek, vagy balkezeseknek tervezték őket
-
Sanyix
őstag
úgy 3 éve vettem egy trust egeret, 2000 forintért. Lézeres volt, szép nagy, kényelmes, és az alap gombokon kívül, oldalt szintén kényelmes helyen böngésző előre-vissza gomb. Nagyon fasza volt, pontos, nem ugrál minden felületen tökéletes volt. Sőt még most is az, csak a bal gombja nehezen működik, mivel valamikor jól felbaszott a vindóz valamelyik marhaságával, és hozzácsaptam az egeret az asztalhoz és ez nem használt a gomnak.
-
adm
őstag
kezd véget érni a logi mx500-g5 sorozat másolása. elkezdték klónozni a g9-et.
16core - 32thread - 64gb
-
14adam
addikt
Egyre undorítobbak lesznek a termékeik
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM