Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
-
bot1978
senior tag
Nem tudom milyen megoldások terjednek, de ha a miner akitől azt olvastam itt, hogy minden reggel a kolbászosnál fog állni, szóval ha ő meg tudja emelni a VRAM feszt az magasan a legnagyobb probléma forrása lesz. Az baj. Egyébként a 24/7-től önmagában nem sok baja lesz.
(#1105) koxx
Hülyeség a kérdés. Ez egy gyakori válasz. Egyébként úgy értettem, hogy ha pénzt tudnának vele keresni miért fizetnek inkább neked a bányászatért? Téged miért fizetnek, te minek kellesz ebbe az üzletbe? Mit adsz te a pénzért cserébe? Számítási kapacitást. Arra szükség van? -
ncc1701
veterán
Azt kéne megérteni, felfogni, h a szilíciumnak az a 60-80 fok az lónak a micsodája. Az elektonikát, köztük a VGA-t főleg a komoly hőmérséklet-ingadozások öregítik, ezek okoznak a forrasztásokban kontakt hibát. Az, h állandóan 60 fokon megy a vga, az halál mindegy neki, nyilván a venti kopik, de azt egyszerű cserélni. Gariban pedig azért látsz relatív sok bányász vga-t, mert ha vki hajt egyszerre mondjuk 48db-ot, annál 48x több az esély hibára futni.
Másrészt pedig egy mai VGA 60 fok alatt be sem kapcsolja a ventit, azaz ha Átlag Pistike netezik a gépén, az is 60 fokon megy, de úgy, h még a vrm-ek sem kapnak szellőzést, mert áll a venti rajta.
Elektronika nem olyan, mint egy marathoni futó, h egyszercsak elfárad, és pihennie kell, erre van tervezve a GPU, h számoljon. Nem kopik, ha sokat számol, és nem lesz kipihent, ha csak youtube videót nézel rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest